Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
_Nick_:
--- Цитата: ser1977 від 11:26:53, 10 Лютого 2008 ---"Але ж ні?......"-як зрозуміти ?????? :o
--- End quote ---
Ну, тобто коли я все зробив, як написав m@rio, зміг стерти флеш, залити нову прошивку.... Коротше кажучи - й досі мій 9400 робить, як новий. З того часу я вже його перешив не один десяток разів, інколи доводилося повторювати процедуру відновлення регистрів. А робив я це так: накинув перемичку, включив тюнер, приєднаний до компа (в мене jtag на опорах), запустив jkeys.exe, зайшов в Development Panel. Коли натискав ті клавіши (peek DCU,Byte,Word...) висвічувалось щось типу FF FF FF; тоді я послідовно записав приведені m@rio параметри (peek - читати, poke - записати) для DCU, Byte, Word, Dword; потім зкорегував значення EMI bank 0,1,2,3. Коли спробував прочитати - значення зберіглися. Я залишив Development Panel і зайшов у Flash Programming; запустив Erase Flash - і все чудово стерлося. Далі - звичайна заливка прошивки.
Сподіваюсь, я відповів на Ваше питання ;)
ser1977:
Дякую тобі _NICK_ *-F -але я таким чіном вже стирав флешки і все виходило а зараз не виходить...?
andreus:
У когось Cyfra+ і Polsat показує ?
zloj vitos:
Допоможить будь ласка з прошивкою карти Goldcard пид Конакс.На форуми лежить бита прошивка,а яниде не можу знайти другои.Чи обов язково шити eeprom,може можно прошити лише pic,бо у мене jdm програматор.Дякую за любу допомогу.
bodyan:
Тримай під Голд
Навігація
Go to full version