Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (90/152) > >>

oleho:
Наприклад ключ 00 -  ділиться навпіл, та вводиться в графи  00 та 01
відповідно ключ 01 - вводиться в графи 02 та 03

sili:
э gold card потрiбна схема програматора

ser1977:

--- Цитата: NAZAR від 10:29:33, 06 Липня 2007 ---А в мене трапилась надзвичайна пригода-тюнер здох. Дж-таг на резисторах.Програма ЕМУ9400 залилась нормально,дуже сподобалась картинка в меню.А коли залив канали-індикатор засвітився зеленим і тюнер більш нінащо не реагує.Коли включаєш-світиться заставка  САМСУНГ і усе.Спробував прошити ще раз дж-таг -тип проц визначає,алеколи тисну прог флеш-пише-the flash codes returned are not recognized by JKeys.Mfg/device codes returned are FFFFFFFF/FFFFFFFF(JEDEC) and FFFFFFFF/FFFFFFFF(FlashFile).  Як на вашу думку-що це???На мою думку-здохла флешка так це чи ні???

--- End quote ---

Хотилось знов розжувати це питання у мене саме такий випадок вже і флеху з S300-того підставляв. Devise ID опреділя у режимі Development Panel також видає помилки.Можна якийсь ФАК поцій лінії.Дуже інтересно! *-R

_Nick_:

--- Цитата: ser1977 від 21:41:08, 08 Лютого 2008 ---... у мене саме такий випадок вже і флеху з S300-того підставляв. Devise ID опреділя у режимі Development Panel також видає помилки.Можна якийсь ФАК поцій лінії.Дуже інтересно! *-R

--- End quote ---

Я вже на цьому форумі звертав увагу на відповідь m@rio №61 (стор.5) стосовно такої поведінки програми jkeys. У мене був аналогічний випадок: працюючи з цією програмою десь не там натиснув - і ... *}{*. Оскільки я флеху перешивав вже сотий раз, то й вирішив, що їй хана. Але ж ні!

--- Цитувати ---Думаю що флешка ціла,...хоча всяки буває. Пробуєш так:
Відкриваєш тюнер і біля проца є перемичка. Замикаєш її.
Дальше пускаєш програму і заходиш в Development Panel.
Правиш всі адреса і EMI регістри.
Dcu Peec = C1C1C1C1, Byte = 34, Word = FFFF, DWord = C1C1C1C1
EMI   Bank 0 = 132A, 1 i 2 = 3679, 3 = 16D1
Вискакуєш з вікна і пробуєш шити, після знімаєш перемичку і вмикаєш тюнер. Якщо непоможе то незнаю... тоді флеш загнулася.
--- End quote ---
На доданому фото нижня стрілка вказує на перемичку (штирі перемички і jtag-раз'ема на оригінальному тюнері, звичайно, відсутні), а верхня - на той злополучний конденсатор, що його треба бува міняти, коли рівень сигналу скаче або зовсім пропада.

ser1977:
"Але ж ні?......"-як зрозуміти ?????? :o

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version