Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
NAZAR:
--- Цитата: bodyan від 12:17:24, 04 Лютого 2008 ---Думаю, тут також вина ще й неякісної заводської пайки. Наскільки помічав з практики після пропайки списки не злітають
--- End quote ---
Ну тут мабуть це тому,що флешку добре прогріли.Моя думка-у таких випадках винувата флешка.
andreus:
Працював тюнєр десь 4 роки такого не було, вмикали вимикали по різному, такого не було. Після прошивки джетагом, а потім через компорт до версії 1.1 все почалось. Тиждень працювал потім пропали канали, з переляку знову прошил. Потім тиждень працювал нормально знову зникли канали.
Я так думаю що флешка працює (записує,зберігає)
Спеціально вмикав вимикав по різному разів 15 - все гаразд.
Вимкнув емулято, подивлюсь як буде.
andreus:
Знайшов! Коли вимикаєш тюнер з пульта, а потім з інтервалом десь дві секунди вимикаєш живлення, то всі канали зникають і при включені з'являється міню вибора мови. Якщо вимкнути раніше або пізніше нічого не буде. Я так зроби чотири рази підряд (експерементував).
Ще після зникнення каналів тюнер не бачить де які транспондери. Треба збрасувати на заводське налаштовування.
tosat:
--- Цитата: andreus від 00:34:11, 06 Лютого 2008 ---Знайшов! Коли вимикаєш тюнер з пульта, а потім з інтервалом десь дві секунди вимикаєш живлення, то всі канали зникають і при включені з'являється міню вибора мови. Якщо вимкнути раніше або пізніше нічого не буде.
--- End quote ---
А я тобі вище що писав..? ;)
andreus:
Щє таке питання. Як в dsr9400edit ввести ключі в розділах награвижин і ірдето. В списках дається ключ 32 знака, а в строку проги можно вписати тільки 16 знаків. Будь ласка маленький приклад тіпа:" ...ключ 00 ... 01 ... пишется в такі строки ... " :lamer:
Навігація
Go to full version