Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
samowar:
І стільки разів у Вас змінювались BISS ключики , особливо на 4W,5E,13E ?
І чому тільки як людині НАДУРНИЧКУ зроблять добро обовязково вимагають добавки ???
Ви ще попросіть на цій платформі реалізувати мульти картинку та подорож у часі !!!
andreus:
--- Цитата: andreus від 22:28:05, 28 Січня 2008 ---Є такий глюк, буває після переключені каналів або коли натискаю exit (не помітив) не показують закадовані канали. Викл. а потім вкл. тюнєр повертає все на місце і все показує.
--- End quote ---
Це буває після використовування кнопки EXIT.
Вот користувався і радів де який час, потім зникли усі сетінги каналів (після чергового включеня показувало одне міню на тв.). Налаштував знову канали, де який час дивився, потім знову зникли. В факу написано що такий глюк буває дуже рідко. Хочу знати вашу думку, яка закономірнисть є, що можно зробити?
tosat:
2 andreus: просто його нормально включай та виключай - в самсунгах стирання каналів тільки через те...а то всі кудась спішать, виключають з пульта та зразу з мережі - такого і новий тьюнер не витримає...
Знаю одного діда якому в продовжувач з двійником включили самсунг 9400 та телевізор і він спитав чи можна його виключати витягнувши штепсель з розетки, сказали можна - він так і робить: то повір, за чотири роки він ні разу канали не стер, не те що інші, деколи по два рази на тиждень приходять поправляти - обясняють одне: діти, хоча підозріваю, що "великі"...
Android-80:
А ще за пропадання каналів може бути винною і сама флеш,яку сам недавно міняв. Хоча і виключалося все правильно,але через пів години тюнер відключений від мережі кудись дівав канали. *-G Джитаг все показав(флешка стиралася,але заново не прописувалася). Замінив на нову флеш і клієнт вже майже,як тиждень навіть не звонить *-F
bodyan:
Думаю, тут також вина ще й неякісної заводської пайки. Наскільки помічав з практики після пропайки списки не злітають
Навігація
Go to full version