Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (87/152) > >>

andreus:
Карта показує Conax. Під`єднав тюнєр до компа, перевірив dsr9400edit тюнєр, ключів немає, мабуть не збереглись, буду заливати ключі.

tosat:
Деколи - особливо при першому запуску тьюнера потрібно передьорнути картку...
Удачі...

grek:

--- Цитата: andreus від 21:01:55, 25 Січня 2008 ---Карта показує Conax. Під`єднав тюнєр до компа, перевірив dsr9400edit тюнєр, ключів немає, мабуть не збереглись, буду заливати ключі.

--- End quote ---
У мене теж не вийшло провірити чи є ключі, може не там дивився, але кодовані показують. Ще одне, заходимо в меню-картка-карточкаА-conax далі [BB]-1.Pic:v1.40(Irdeto+BetaCrypto) 2.EEPROM:12/06/2006. У мене прошита карта фан опреділялась як конакс а от далі інформації нуль. Ще одне, прошиваю картки голд. Спочатку шию еепром потім стираю його після шию флеш, і тільки тоді працює. Може це і не правильно але інакше не працює. Ще одне, Після прошивки емулятором і заливки ключів, загружаю заводські установки і працюе усе добре.

andreus:
Залив ключі і все ок. Дякую за допомогу. Є такий глюк, буває після переключені каналів або коли натискаю exit (не помітив) не показують закадовані канали. Викл. а потім вкл. тюнєр повертає все на місце і все показує.

andreus:

--- Цитата: sergej від 00:48:37, 21 Листопада 2007 ---
--- Цитата: eurosat від 00:36:52, 13 Листопада 2007 ---m@rio,ось таке питання - а не планується можливості редагування ключів в меню тюнера? за все тобі дуже вдячний, ти дав нове життя тюнерові котрий був придатним лише як пару грамів металобрухту, але це була би взагалі прекрасна функція. :)

--- End quote ---
А нащо треба він там!   І так все чудово працює.  Я не люблю їх у меню загонить, усі готові заливаю.
І ніяких проблем!

--- End quote ---
А якщо біля тюнєра немає компа? На мою думку функція потрібна.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version