Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (86/152) > >>

andreus:
Прошив прошивкою v1.1, прошив картку голд під конакс, завантажив рам з ключами, emu enadle, але закадовані канали не показує, пише немає доступа або закадовано не віасет. Натискаю exit 2 раза на закадованому каналі показує якись CAID і PID.
У когось якись думки є?

oleho:
В інструкції по прошивці чорним по білому написано:

--- Цитувати ---Може бути що в емуляторі закладено правильні ключі а канал не відкривається. Це може бути коли канал працює на декількох кодіровках і емулятор вибрав не той ідент. В такому випадку нажимаємо два рази Exit. В нас появляється вікно в якому кнопками vol+, vol- вибираємо ідент на який є ключик і тиснемо OK.(деякі іденти не висвічуються). Щоб цього не робити постійно потрібно редагувати так званий “CaId List”. В нашій прошивці ці дані внесені, але можуть бути неточності або не все внесено... Як це робити і програму якою це робити зможете знайти на форумі...
--- End quote ---

grek:

--- Цитата: oleho від 19:23:22, 22 Січня 2008 ---
--- Цитата: grek від 18:57:53, 22 Січня 2008 ---... бо прошивку брав що запропонована на цему сайті а вона бита.

--- End quote ---

Конкретніше, під яку картку прошивка бита та де саме брав.  *-U

--- End quote ---

Пробував прошивати і голд і фан, але результата небуло поки на другому сайті під голд. І все пішло.
А по яких у мене не виходило брав на першій сторінці цього форума, відповідь #2.

andreus:

--- Цитата: oleho від 21:53:53, 24 Січня 2008 ---В інструкції по прошивці чорним по білому написано...
--- End quote ---

Це я знаю, але ж не може бути щоб ні який канал не показував (кодовані).Ще спробую залити ключі. Може хтось виложе свіжі на 4*,5*,13*.
Як можно реально перевірити що EMU працює?

grek:
Прошив уже три ресивери. Загнав єму, потім ключі. Пару раз перезагрузив і порядок, все працює. Але первий попортив нерви. Причина була у картці. Прошивав картку вперше, от і награвся. Перевір що пише інфа про картку. Можливо сама картка винна.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version