Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (84/152) > >>

andreus:
В мене така проблема, шию голдкард прогою icprog 1.05c програматор саморобний JDM на одному транзисторі не можу прошити. Пробував WinPic800 прошивае файл піка bbgw1_via_pic.hex без завантажувача але ж ще є файл еепрома pusta_eeprom.hex, потрібен він і що в ньому прописано (прога показує якісь данні)?
Щє будь ласко підкажить як налаштувати icprog (може я щось не так роблю).
P.S.Шию картку вперше.

gad:
Якщо у тебе, тилькi JDM то не морочся. Щоб прошити єєпром потрібний Phoenix

grek:

--- Цитата: Android-80 від 20:40:18, 15 Січня 2008 ---Так,аналогічно як і сам софт-через гіппертермінал,прогою Dsr editor.

--- End quote ---
  Я вибачаюсь за свою тупість але як це правильно зробити, не доходе. Заходим в термінал і, при загрузці емулятора писали download , enter ..... відправить файл і вписували імя файла, як за допомогою цеї проги це зробити?

oleho:

--- Цитата: grek від 20:26:39, 15 Січня 2008 ---Хлопі, будь ласка підскажіть. Через ком порт залив емулятор у 9400. Якщо треба буде обновити ключі або залити новий софт робити все через термінал в тому порядку що і заливався емулятор?

--- End quote ---

Для заливки ключів є програма-редактор dsr9400edit, а на рахунок нового софта, коли вийде, тоді і буде роз`яснення.

grek:
Так я ж питаю як за допомогою dsr9400edit,залити ключи? Все розібрався.Вибачаюсь що морочу голову. Там насправді все зрозуміло, треба лише ширше відкривати очі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version