Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
nico2:
я би попробував 9500а,влізла би чи ні прошивка туди,він же теж по моему урізаний,а може Маріо щось порадить.
m@rio:
--- Цитувати ---я би попробував 9500а,влізла би чи ні прошивка туди,він же теж по моему урізаний,а може Маріо щось порадить.
--- End quote ---
по ідеї прошивка влізить но робити немає. Тіки вважай, якщо незійдуться трапи то зробити відкат буде неможливо без паяльника (хоча малиби зійтись).
Нічого неможу сказати бо з 9500 ще небавився.
NAZAR:
--- Цитата: bodyan;11592 ---Що саме Ви маєте на увазі саме ПЗ чи сам список телеканалів???
Якщо список телеканалів, то вони сумісні між собою, тобто від 9500х підходять для 9400, проте необхідно використовувати різні програми для кожної моделі
--- End quote ---
Я маю на увазі іменно ПЗ і іменно до Самсунг 9500EMVIA а не 9500А чи просто 9500 Я не знаю де ви їх знеходите,бо в нас зустрічаються тільки 9500 EMVIA .А щодо списків каналів то вони лізуть за допомогою програми SET EDIT 9500 версія 1.12 (у самсунг 9400) а також досить давно я заливаю списки каналів нею у самсунг S-300.
tosat:
Наскільки я знаю, списки 9400 не сумісні з S300...
NAZAR:
--- Цитата: tosat;11718 ---Наскільки я знаю, списки 9400 не сумісні з S300...
--- End quote ---
Та ну працює все,правда не з першого разу-пару раз прога матюкнулась пробував конвертувать і все пішло.Я до кріплення свєтодіода(СПДІФ)термоклеєм приклеяв роз'єм від навушників-мама (ще з радянських часів),Розпаяв його до штирьків ком-порта і шью навіть тим же кабелем що і на S-300.Я розумію що другий проц і все таке,але все запрацювало!!! Я у 9400 залив своі списки з S-300.Пробуйте,і у вас таж получиться.
Навігація
Go to full version