Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (79/152) > >>

sosny:
Jtag ом прошил, тюнер работает. А дальше ни в лево, ни в право. Через компорт не работает ни одна программа (dsr9400edit, Samsung DSRStudio 1.3, SetEditS9500). Ключи залить не получается... Посоветуйте что-нибудь .... или подскажите чайнику.

NAZAR:
Ну і я свого теж. :DНапруги були всі в нормі.Проблема була в тому,що якийсь лошара вже підпаював дж-таг,але в зовсім інших точках(лівіше флешки до перехідних отворів) і повісив соплю :uglystupid2:,доречі замітну тільки під великим збільшенням.Тільки но я її зняв-і все пішло як по маслу.Що цікаво-тюнер був повністю робочий і проробив у такому стані десь років з чотири. ;D

sosny:
Все прошивается... кроме ключей. Сегодня проверил, открываю файл ключей программой  dsr9400edit, заливаю в тюнер через СОМ порт, все заливается, но при считывании этой же прогой, считываются только FFFFFFFFFFFF. Попробовал другой прогой, Samsung DSRStudio 1.3, тоже самое! Думаю может потому что не прошил после Jtaga файлом EMU_9400v1.1_com, прошил прогой Samsung DSRStudio 1.3. Никакой разницы. Бывает же ...  :idiot2:

Можливо Вам не пояснили, але офіційна мова форуму - Українська, яка я думаю для Вас не повинна бути проблемою.
З повагою, Адміністрація.

Переніс (щоб не видаляти) дискусію не по темі в Теревеньку ;)

m@rio:

--- Цитата: sosny від 19:50:03, 01 Грудня 2007 ---Все прошивается... кроме ключей. Сегодня проверил, открываю файл ключей программой dsr9400edit, заливаю в тюнер через СОМ порт, все заливается, но при считывании этой же прогой, считываются только FFFFFFFFFFFF. Попробовал другой прогой, Samsung DSRStudio 1.3, тоже самое! Думаю может потому что не прошил после Jtaga файлом EMU_9400v1.1_com, прошил прогой Samsung DSRStudio 1.3. Никакой разницы...

--- End quote ---
Програму DSRStudio невикористовувати, вона працювати небуде.
Для ключиків тільки dsr9400edit.
Взагалі то ця проблема описувалась і в "факу", і тут...
Краще заляй софт EMU_9400v1.1_com, він ключики зберігає автоматом.

uran:
   Скажiть будь ласка чи можна залити JTAGOM врсiю 1.1 :tickedoff:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version