Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (78/152) > >>

Yaro:

--- Цитата: nico2 від 12:31:16, 27 Листопада 2007 ---Хлопці я з вас в шоці,вже вам англійська заважає,якщо людина звертаеться за допомогою то вважаеться дуже великим надбанням ,і викликає велику повагу у всьому світі,форум де людині відповідають на її мові
--- End quote ---

Нам? Англійська? Заважає? Я не зрозумів. Спеціально ж створено англомовну гілку на форумі, щоб там могли ті, хто володіє (не суттєво, в якому об"ємі) цією мовою, викласти свої питання та отримати на них відповіді англійською ж.
Нам англійська не заважає аж ніяк! А мені особисто не заважають і багато інших мов :) 

NAZAR:
Сьгодні вперше зіткнувся з такою проблемою-програма джі-кейс не може опріділити тип проца.Дж-таг на опорах.вже і поміняв опір на 33 оми(той,що на 13 вивод ЛПТ).Тюнер робочій,працює.Підключення перевіряв неодноразово.Цим дж-тагом перешив далеко не один десяток тюнерів-і ніколи не було нічого подібного.Потім роззібрав свого 9400,підпаяв дж-таг,-проц легко опріділився,як і завжди.Перепаюю дтаг на перший (не  мій)тюнер-знову теж саме.Блін,хоч свяченою водою його кропи.В кого було подібне,відгукніться-як ви вирішали цю проблему?

Android-80:

--- Цитата: NAZAR від 14:15:54, 30 Листопада 2007 ---Сьгодні вперше зіткнувся з такою проблемою-програма джі-кейс не може опріділити тип проца.Дж-таг на опорах.вже і поміняв опір на 33 оми(той,що на 13 вивод ЛПТ).Тюнер робочій,працює.Підключення перевіряв неодноразово.Цим дж-тагом перешив далеко не один десяток тюнерів-і ніколи не було нічого подібного.Потім роззібрав свого 9400,підпаяв дж-таг,-проц легко опріділився,як і завжди.Перепаюю дтаг на перший (не  мій)тюнер-знову теж саме.Блін,хоч свяченою водою його кропи.В кого було подібне,відгукніться-як ви вирішали цю проблему?

--- End quote ---
Зараз,Назаре,я сам таким апаратом бавлюсь. Але в мене трохи більша проблемка,тобто з блока виходить 5В і при підключені БЖ до мами напруга сідає до 3 вольт >:( Але перед тим теж пробував джитага,який проца не оприділив!

NAZAR:
Та я і другий блок живлення підставляв-результат той же.А от напруги не перевіряв бо подумав раз тюнер працює,значить напруги повинні бути у межах норми.Перевірю обов"язково.

Android-80:
Назар,як справи з твоїм самсунгом? Я свого вже зробив,проблема була в флешці-то вона зараза коротила . Тепер проц нормально оприділився,залився свіжий дамп і все стало на свої місця

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version