Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
NAZAR:
Шановні модератори,що це,вибачте за херня на форумі !!! Ми що вже в америці живемо ? Чого за російську мову,на якій ми вчилися і в школі і в інститутах і розмовляли майже все своє життя ви чмирите,як останніх,а не американській значить все нормально? Невже який президент,такий і форум став? Чи може вже буш почесний гість нашого з вами форуму(і може заходити сюди без паролю,бо навіть якщо він буде з трьох букв,він все одно його не запам"ятає).На мою думку правила форуме повинні бути одні і для всіх-якщо українська мова-значить українська.Мені теж не легко спілкуватись у житті на одній мові,а на форумі на іншій,і нічого ,не вмер-навіть,начебто получається.
Давайте для англомовних форумчан зробимо спеціальну гілку,наприклад " Only fo english" і будемо там спілкуватись на англійській мові.Як кажуть-і вівці цілі і вовки не голодні.
Вибачте що пишу в цій гілці,а не в "пропозиції щодо роботи форуму",просто все одно ця тема згвалтована іноземною мовою,а на душі кипить-терпіння нема
Про російську мову на цьому форумі говорилось неодноразово :tickedoff: А на рахунок англійської мови,-то ви не праві,адже нею весь світ спілкується!
orko:
Підтримую пропозицію. Хто хоче знати англійську - хай вчить, це його власна справа. А якщо форум українськомовний, то хай це так і буде.
oleho:
Питання вирішено.
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=2037.15
З.І.Перепрошую за затримку, але була домовленість з Маріо, якщо буде розвиватись англомовна гілка, тоді і буде віділена окреме площадка.
Але бачу роздратування прийшло раніше. :)
З повагою Адміністрація. ;)
nico2:
Хлопці я з вас в шоці,вже вам англійська заважає,якщо людина звертаеться за допомогою то вважаеться дуже великим надбанням ,і викликає велику повагу у всьому світі,форум де людині відповідають на її мові,"людина стільки раз людина скільки мов вона знає"це слова одного венгерьського телеведучого,а в мене складається враження що тут спілкуються одні кгбшники ,яким всюди ввижаються шпіони ,от сволочі розказують тут про державну таемницю а я не розумію,питайте рідною Маріо відповість вам українською ,питайте англійською - слава Маріо що він її знає,в мене це викликає за нього гордість ,ех ви.....................
orko:
Просто у всьому має бути порядок і тоді дуже просто все стає на свої місця. От і все.
Навігація
Go to full version