Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (75/152) > >>

bonchik:

--- Цитата: gad від 13:37:54, 03 Листопада 2007 ---Є така штука Пошук  :tickedoff:, ось там багато чого про це . :knuppel2:

--- End quote ---
ви маете на увазi пошук в iнтернетi. тодi дякую за "РЕАЛЬНУ" допомогу...
(А взагалi, якщо нема чого сказати КОНКРЕТНО, так краще помовчать, а iнакше для чого цей форум???...)

ioan:
Принесли мені самсунга.Включив бачу скинутий до заводських,немає жодного каналу.Думаю попробую перешити.Загружчик стояв 404,тому зробив перехідник скарт-ком,обшим все перешилось через ком.Вроді без проблем.А от далі таке,настройки заливатись через порт нехочуть,щось матюкається.попробував просканувати вручну.Виставив дісеки ,а він гад небачить сигнал. Тепер себе картаю,чого було непросканувати хоч один спутник до прошивки.
Як казав дід панас "ось така х...ня малята" :tickedoff:

Android-80:

--- Цитата: ioan від 13:40:15, 04 Листопада 2007 ---Принесли мені самсунга.Включив бачу скинутий до заводських,немає жодного каналу.Думаю попробую перешити.Загружчик стояв 404,тому зробив перехідник скарт-ком,обшим все перешилось через ком.Вроді без проблем.А от далі таке,настройки заливатись через порт нехочуть,щось матюкається.попробував просканувати вручну.Виставив дісеки ,а він гад небачить сигнал. Тепер себе картаю,чого було непросканувати хоч один спутник до прошивки.
Як казав дід панас "ось така х...ня малята" :tickedoff:

--- End quote ---
Не переживай,в мене така сама ху..ня буває! Часу обмаль тай зразуж лізу подивитись на дісеки,навіть не підключивши антену :idiot2: Підпаюю джитаг перешиваю,включає і... То довго включається,то сигналу нема :tickedoff: Клієнт зразу розводить руками,мол до перешивки все працювало нормально! Але воно в дійсності не так :( Після чого,за ту ціну,за яку домовився з клієнтом приходиться робити частковий ремонт тюнера(безкоштовно).
Проблема в основному,з відсутністю сигналу виникає через електроліт,який стоїть біля вхідного блоку. Тюнерам,всеж,по два,три а той і чотири роки,за які електроліт висихає через кренку,яка стоїть біля нього і висушує його.
p.s. Завжди перед якимись діями з тюнерами раджу його випробувати в роботі в присутності клієнта,щоб в подальшому не виникло проблем... ;)

tosat:
Підтримую - клієнти не зажди чесні і кажуть: "все працювало", в те що тьюнер півгодини в нього дома запускається, то мовчать...
Так само радив би і провіряти Глобо на предмет запуску включенням перед прошивкою в розетку...

ioan:
да блін прийшлось ще раз розбирати,поміняв той довбаний кондюк,вірніше не поміняв а допаяв знизу другого.Тюнер ожив.Що цікаво і канали після того залились,а до того не хотіли лізти,який тут звязок?Тепер от пів хати перевернув щоб найти програматор.Добре що зовсім його не викинув :2funny:Тепер згадую як то карту прошити,іс-прог щось матюкається,хоче драйвера ітд ітп,короче найшов собі роботу на цілий день :tickedoff: :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version