Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (73/152) > >>

ser1977:
Дуже тобі вдячний tosat але цей варіант я і довбав .Е якісь секрети ну там якусь ногу процессора на масу або що.Ще раз вдячний на відповідь :)

_Nick_:

--- Цитата: ser1977 від 19:40:40, 25 Жовтня 2007 --- Е якісь секрети ну там якусь ногу процессора на масу або що.

--- End quote ---
Зверніть увагу на відповідь m@rio №64 (сторінка 5). Якщо програма jkeys.exe починає матюкатися з перших кроків, тоді треба примусово відновити регистри процессора. В усякому разі мені ця порада дуже допомогла. І ще я викладав перероблений під 9400 інформаційний файл для програми (відп. 131 на 9 стор.); з ним програма впізнає DSR-9400 і сама підставляє тип флешу.

serg71:
Підкажіть будьласка, якою програмою ,якщо можна дайте ссилку, завантажити софт и ключі через ком порт, ато в мене через гіпер термінал не виходитиь ,JTAG ом  ресивер я перешив  , а добавити ключ на "Home+7" не виходе.

bodyan:
Софт завантажуємо або Jtag-ом альбо через Hyperterminal (софт вер 1.1). Для заливки і редагування ключів використовується dsr9400edit.

bonchik:
Выбачайте, у мене зараз 9400(версiя загрузчика -404
                                          програмна версiя  - 107
                                          апаратна версiя   - 403) Jtag(ом)   сам не прошивав,
як менi поставить ЭМУ ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version