Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (68/152) > >>

Yaro:

--- Цитата: 'syvoleg;22307' ---А ось ображатися я думаю мабуть не треба
--- End quote ---

Та ну, які там образи...:-) Просто я тримаю свою думку, а ви - свою. Це ж нормально.

--- Цитата: 'nico2;22289' ---намагаючись не втягнути їх з самого початку на самий поганий наслідок своеї діяльності
--- End quote ---

Якраз воно так і стається найчастіше, коли людина старається і залітає.

--- Цитата: 'nico2;22289' ---щоб спалити флешку вже добре відомо треба виключити напругу під час прошивки ,або вирвати компорт
--- End quote ---

Від виключення живлення флешка навряд чи горить - тюнер же не може опісля правильно загрузитися тому, що флешку недописали, а стерти - стерли, а правильніше - спочатку треться і пишеться бутлоадер, потім все інше.От без лоадера тюнер і не стартує.

--- Цитата: 'nico2;22289' ---якщо образив Яро то прошу вибачення!
--- End quote ---

Та проїхали, чого там...:-) Нема образ. Їх і не було :-) Приємно вияснити, що і до чого, з толковим співбесідником :-)

svs:

--- Цитата: m@rio;22316 ---Покищо ніяк. Ему вмикається тільки карткою з прошивкою під конакс.

Дуже прикро, невже нiяк неможна подолати, я нiде не знайшов такоi картки ( , може можна якось самому зробити або Viaccess 0.32 переписати , якщо можна то як , програматора нима ( -, паяти можу )
--- End quote ---

nico2:
тре качати схему 9400 виа і 9400фта дивитися різницю і добавляти картрідер якщо можливо,а простіше поміняти якщо у вас є кабельні оператори які використовують такі самсунги для відкритих каналів,або дуже попросити маріо щоб щось намутив через ком порт ,та я думаю що таких тюнерів дуже мало і краще поміняти,адже для трансляції одного каналу їм без різниці це фта чи виа.

m@rio:
- Схема програматора.
- Схема підключення PIC16F84
- Файлик прошивки проца.
Тестуємо і ділимось досвідом. (Я нетестував)

Yaro:

--- Цитата: m@rio;22362 ---- Схема програматора.
- Схема підключення PIC16F84
Тестуємо і ділимось досвідом. (Я нетестував)
--- End quote ---

Давно вже це я робив, але було таки, програматор робочий, транзистор можна міняти на КТ3102. Самі плати для карток теж робив, "лазерно-утюжным" методом, нічого, працювало все, як треба було.Ще й до ФАНкарт добрався було :-))) Теж все працювало ОК.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version