Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
Yaro:
--- Цитата: 'nico2;22242' ---а ви їй про високі матерії,
--- End quote ---
Якщо вам це не потрібно - ніхто ж не примушує :-)
--- Цитата: 'nico2;22242' ---ще може розкажемо щоб вінгекс скачав
--- End quote ---
Чому б і ні? Хтозна, може й пригодиться :-)
--- Цитата: 'nico2;22242' ---перш за все потрібна допомога з досвіду
--- End quote ---
Велика справа - досвід. Що правда - то правда.
nico2:
А ось ображатися я думаю мабуть не треба ,я намагаюся пояснити що людям треба допомагати опираючись на свій досвід намагаючись не втягнути їх з самого початку на самий поганий наслідок своеї діяльності,та й щоб спалити флешку вже добре відомо треба виключити напругу під час прошивки ,або вирвати компорт,але я думаю що ніхто цього навмисне не робить ,але якщо образив Яро то прошу вибачення!
syvoleg:
m@rio скинь як запустити EMУ без картки.За прошивки до 9400 дуже дякую.
m@rio:
--- Цитата: syvoleg;22307 ---m@rio скинь як запустити EMУ без картки.За прошивки до 9400 дуже дякую.
--- End quote ---
Покищо ніяк. Ему вмикається тільки карткою з прошивкою під конакс.
На рахунок флешок і Jtag:
В приймачі 9400 стоїть флешка AM29LV160TD. Знею чудово працює Jkeys2.9.10. Якщо ви все робите по факу а флешка нетреться, тоді або флешка міняна на іншу або щось з апаратом. В мене не було випадків щоб флеш нетерлася чи нешилася. Якщо щось і було таке, то це була моя помилка(нетак підпаявся, нето натиснув).
Пробуйте стирати флеш по секторно. Якщо якийсь сектор нешиється, думаю цю флеш потрібно міняти. Адже теоретично флеш має певну кількість циклів на запис.
Також я пробував міняти флеш наTE28F160, но уви. Цю флеш мені так і не вдалося прошити хоча і напругу 3.3в. подавав на 12,13,14. І з *.def - файлом бавився...
m@rio:
Схема Gold-Card. + Програматор.
JDM програматор ніби підтримується програмою ICProg.(Не тестував.)
Навігація
Go to full version