Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
vector:
Та вже і рам переливав (кабель прямий ,нуль модем непроходить) і фанку і голд прошив ....покищо МАЛЕВИЧ :cool:
nico2:
Мабуть після того як загнав ключі виключив тюнер із розетки ,тоді буде малевич,тому що ключі не збереглися ,треба їх загнати і виключити на пару секунд пультом,і картку треба уважно прошити і подивитися чи вона оприділяеться як конакс.
m@rio:
Народ!
Саме як написано в факу, так і робити. Повторяю:
Включити тюнер в роботу(світодіод зелений), поставити на некодований канал(якщо підєднаний до антени-сат), загнати ключі - Write, виключити тюнер з пульта(це обовязково!(світодіод зелений)). При підключенні тюнера, ще раз потрібно(в деяких випадках) вимкнути і увімикнути тюнер з пульта. Все, дивимось!
Карта повинна оприділятися як Конакс! В меню Embedded Cas нічого нечіпати(там можна вводити ключі з пулюта в карту).
------------------
Якщо щось неполучається, питайте. Неексперементуйте(неробіть дурницю). Тюнер прошивався купа разів і все нормально пашить. Клієнти були задоволені :)
Ябо я, або наші "супери" розкажуть Вам в чому помилка, і як правельно.
Удачі.
Ігор Горбусь:
Ось які спеціалісти є у нас в Рогатині ! Самсунг 9400 показує все що будь який інший тюнер з емулятором , навіть ТВ Київ !!! ТПСи правда нейдуть , але я вважаю як для нього це так супер !!! Я вже думав що 9400 пережиток минулого , а тут таке ...
vector:
M@RIO спасибі за труди!!! Запустив, понравилось....особенно HUSLER:eek:(ШУТКА)...
А тепер про те чому зразу невийшло....
У мене після включення ,кодовані канали і зараз непоказують, потрібно голда (карту)передьорнуть стоячи на кодованому каналі або ще раз виключить-включить на кодованому,якщо виключить-включить на фрішному то ему неспрацьовує,тільки на кодований потрібно....
Ще після всяких комбінацій (при некоректному виключенні ) скидає до заводських настройок....(пробую конектить з шарою...) тоже буває....:confused:
Не прийміть все сказане за критику ....це невелика рецензія з одного екземпляру (валявся після блискавки ,даже піднімать нехотілось),але з таким софтом як непопробувать...:) На черзі у батьків такий ,у тестя...от тоді більш детальніше вже зможу судити....
Про експерименти з шарою і остальними тюнерами найблизчим часом повідомлю....
ВСІМ спасибі за поміч (Я вроді несильно голову морочив...:) ?).
Навігація
Go to full version