Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
hunter:
Спасибо епоксидки там немае зробив як на писано в фак вид марио пише error no response from interfeys on com 1 check conectikum and retry допомижний файл тоже долажував и пробовал giveio при вкл. вобще зависае Да ще замитив що в мене джекей не 2.9.10 а джекей бу д2
olvik:
В прогі джекей 2.9.10 в опції file.>preferences треба включити parallel port.
hunter:
Дякую порт найшов но шо виставить в опції file.>preferences 0х378 або 0х278 и 0хбс або в тулсе порт диагностик lpt адрес бо не находить флешку файл джекей деф добавив. Уже розибрався може кому пригодиться если джетаг на резисторах то с 13 ноги LTP на 15 ногу джетага резистор стоит у мене 33 ома. Всим огромное спасибо . Марио скинь в личку свой веб мани я перекину на пивко.Клас работа.
m@rio:
--- Цитата: olvik;20970 ---Перешивається по ком порту без проблем з loader 404 якщо DSR9400 VIA. Перевірено. А якщо DSR9400 FTA, то перший раз тільки через jtag.
--- End quote ---
Бажано перший раз жтагом но можна і на 404 завантажувач через ком-порт шити.
Но офеційно 404 завантажувач є в 106 версії софта.
І ще я колись викладав на viaccessfree.com софт Soft132_Via_Con+, там теж 404. Про інші мені невідомо.
Ще мене питають чи підійде файл з ключами(Ram.bin) від Rv Gold emu v4.x, v5.х, v6.x. Підійде, НО кодіровка бісс показувати небуде. Неспівпадає формат цих ключів.
telemaster2006:
Olvik,дякую за подтримку.
Навігація
Go to full version