Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (52/152) > >>

_Nick_:
Іще пропоную програму для "дизайнерів", кому свербить малюнки в заставках міняти. Оригінал її (Img9500v2OK.exe) вже, здається, викладений в розділі завантажень. Я з нею трохи погрався (зовнішній вигляд, через ресурси); може комусь сподобається. Треба, щоб параметри екрану монітора були не менш за 1024х768.
Була помилка: :'(  (конфлікт з Windows XP)

gennadiyx:

Підкажіть, яка схема Jtag під п'ять пар штирів біля блоку живлення.І що мав наувазі Nick (Якщо ваш тюнер має завантажувач 404 версії, то програму в нього можна залити з СОМпорта )

nico2:
Потрібно було б вже прочитати форум ,а не задавати глупі питання с самого початку маріо розмалював,розжував як дітям як розпаяти ком порт пофотографував навіть дроти, ні треба знову все спочатку,штирі це не джи таг це і є ком порт ,читайте і дивіться фотки

_Nick_:

--- Цитата: gennadiyx;20188 ---Підкажіть, яка схема Jtag під п'ять пар штирів біля блоку живлення.І що мав наувазі Nick (Якщо ваш тюнер має завантажувач 404 версії, то програму в нього можна залити з СОМпорта )
--- End quote ---

Береться хвіст від старої миши :). Якимось чином 2,3,5 штирі з'єднуються з відповідними проводами.

Усе це з'єднується з компом на послідовний порт. (Тюнер комутується з електромережею в останню чергу!!). Далі - ще простіше. Береться програма DSR9500Editor (SemcoEditor 2.04 або іншої версії), викладена на цьому форумі, В меню Settings-Port вибирається СОМпорт, до якого приєднали тюнер. Далі бажано натиснути на кнопку з підказкою "Load database from Set Top Box to PC" (це взагалі не завадить), щоб завантажити сетінги. Якщо обмін відбувся - у щура був добрий хвіст і в тебе не криві руки.
Сетінги скинь на диск і натисни кнопку "Load Software from PC". Отут вибираєш той файл (EMU9400_v1.0_com.bin) і..., якщо тюнер з'єднаний з TV, то милуєшся етапами прошивки. Якщо ні - встигнеш начистити з півведра картоплі.

До речі, - це вже до всіх - та програма "для дизайнерів" (Images9400 - доп.№245) робить вигляд, ніби коректно працює і з двометровими дампами під jTag. Але заливати в тюнер jtag'ом наслідки ії роботи НЕМОЖНА!! Програма призначена лише для СОМпортових файлів.
Успіхів!

alexsb:
Здаствуйте. В мене виникли деякі запитання, після прошивки свого тюнера результатами праці МАРІО. А саме:

1. Які кодування відкриваються цією прошивкою (тільки БІСС чи ще якісь)?

2. Чи можливо вводити ключі з пульта або заливати їх файлами з ключами від 9500?

3. В гілці форуму про 9500 виставляють файли для 4.х 5.х і ін., але прошивка на основі версії 3.8 як тут бути?

4. Чи є якась можливість відкрити Євроспорти, а також Детский мир, Наше кино, RTV international, RTVi-M, Телеклуб, адже всі ці канали мають одне із декількох кодувань – конакс?

5. Якщо реалізація цього на даному етапі неможливо, то чи буде можливо в майбутньому?

6. Як правильно «читати» рівень сигналу на шкалі Самсунга 9400, бо ніяк не можу в’їхати, на сильних транспордерах (в мене ХотБірд+Сіріус+Амос) на всіх супутниках – 10-11 поділок, а на слабких 5-6 поділок, це нормально чи як?

7. Оскільки зрозуміло, що є люди, які Самсунг 9400 розібрали до атомів, то допоможіть розібратись в чому причина відсутності сигналу на 11843H, скільки антену не регулював на цій частоті повний штиль, антену на рівність перевіряв.

Чи я щось напутав, тоді, що саме (поясніть як для тупого )?

Дякую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version