Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
alexsb:
І ще раз хочу повернутись до мого тюнера. Вчора чотири години потратив :mad: на підрегулювання свого триголового, Сіріус в фокусі, а максимальний сигнал, що вдалось виловити - 11 поділок(сильний транспордер) і 6 поділок (слабкий транспордер), частота 11843H взагалі мертва :(, і як свої поділки трактувати - не знаю :( , Амос і Жарптиця - приблизно аналогічно. Іншого тюнера під рукою немає, щоб перевірити. На рівність блюдо перевірив - рівне, думав кабель, чи дісек - так купив спеціально новий кабель і напряму підключався до кожної головки окремо, ні**га, може голови???
Всі Ви пишете, що в Вас сигнали на дуже високих рівнях, але на інших тюнерах, і частота 11843H на доволі високому рівні! Моєму тюнеру приблизно років 4-5, можливо якісь конденсатори пересохли і він має не таку чутливість, яку б мені хотілось???
В ЧОМУ ПРИЧИНА І ЩО РОБИТИ?:confused:
sat-pl:
--- Цитата: alexsb;19831 ---Чому ж тоді в мене не відкриваються???
І яким чином можна дивитись Євроспорти, на них також є кодування Конакс, чи я щось не зрозумів?
Порадьте або скажіть що треба робити! ПЛІЗ...
--- End quote ---
нічого вище сказаного немає працювати....це все шутки були.......Євроспорти тоже в уаті-)
alexsb:
Зрозумів, а от з приводу сигналу з різних супутників, на мому тюнері в чому причина???
nico2:
Як раз на днях ремонтував 9400 на якому було 30% сигналу,відповідь знайшов якраз на форумах російськомовного сайту,не розумію чого ви такі ледачі,поміняй електроліт біля вхідного блоку,по моему 301 і знову буде з сигналом все в порядку!
_Nick_:
Пропоную дещо цікаве; це вже для тих, хто вщент ледачий, - jtag збирати не схотів, а HUSTLER все ж таки сниться... .:D
Якщо ваш тюнер має завантажувач 404 версії, то програму в нього можна залити з СОМпорта (оті п'ять пар штирів біля блоку живлення). Я спробував з двометрового файла ЕМУ витягти саме програму, сформувати її для СОМпорта і... вийшло.: :o Згоди автора я не маю, тому вибачаюся перед m@rio за це свавілля. Для заливки програми користувався Hyperterminal'ом (картку на час прошивки довелось вийняти, бо сипав зайві повідомлення). Потім все штатно: залив сетінги, вкинув ключі та CAIDs (при зеленому світі), закріпив (стендбай з пульта) і ... весь вечір дивився. Спершу спробував з версії 132 (була така: Soft132_Via_Con+.bin), а потім ще й з 107-й. Пробуйте. Тільки не забувайте: "...автор не несет никакой ответственности..." і таке інше.
Навігація
Go to full version