Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (50/152) > >>

telemaster2006:
Nick дякую за помощ .Всу сделал OK.

tosat:
для alexsb: в процентах я тобі не скажу, так як настроюю зараз по шкалі Опена Х800, так Сіріус в мене транспондер 11766 - 99-100%, 11843 - 60, Амос укр транспондери 98 - 100%, а Хотбірд настроюю по частоті ОРТ  72 -77%.Старайся настроїти по мах., для того щоб показував перший балтійський попробуй покрутити головкою покругу відносно осі - так досягається мах. рівень поляризації.
 По поводу сеттінгів та ключів - то вони повністю підходять як для Сама9400 так і для 9500, можна редагувати DSR Studio 1.2, а також прогою від Маріо та заливати.., все необхідне є на форумі.
По поводу Евроспортів, то прошивка від Маріо зроблена на основі старішого софта від 9500 і відповідно вони робити не будуть, так само як і ТРS, бо часто міняють ключі...
Про все решту краще Тобі питати у Маріо...

alexsb:
А такі канали, повинні показувати?
Детский мир, Наше кино, RTVi-M, RTV International, ТелеКлуб - в них кодування конакс і віаксес 2.5?

І які кодування може відкривати емулятор вді МАРІО?

kovall:

--- Цитата: alexsb;19780 ---А такі канали, повинні показувати?
Детский мир, Наше кино, RTVi-M, RTV International, ТелеКлуб - в них кодування конакс і віаксес 2.5?

І які кодування може відкривати емулятор вді МАРІО?
--- End quote ---

обовязково показують ще чудово одкривае охоту і рибалку з 75 :D

alexsb:
Чому ж тоді в мене не відкриваються???

І яким чином можна дивитись Євроспорти, на них також є кодування Конакс, чи я щось не зрозумів?

Порадьте або скажіть що треба робити! ПЛІЗ...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version