Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
alexsb:
--- Цитата: jin;18671 ---а цікаво, де ти бачив таку 1,1* версію
--- End quote ---
Вибачайте за наглість, але якщо Ви не бачите , що робиться в розділі завантаження, тоді де порядок, що повинен підтримуватися модераторами???
А ще краще подивіться тут і дайте пояснення побаченому: Український SAT-TV форум > Завантаження > Samsung > Samsung DSR9400FTA, DSR9400EM VIA
Якщо я в чомусь помиляють тоді тицьніть носом, але не в нього....
oleho:
--- Цитата: alexsb;18817 ---
Якщо я в чомусь помиляють тоді тицьніть носом, але не в нього....
--- End quote ---
Я б порадив спочатку прочитати пости №№ 218,219 , а потім писати.
--- Цитата: tosat;18806 ---точно так...:) не провіряв правда чи в ньому зразу є ключі для ему - завтра черговий буду перешивати - про результати доложу...
--- End quote ---
Я б радив не переіменовувати прошивку, а писати пояснення в текстовому файлі, щоб не вводити в оману користувачів.
Присвоювати ЕМУ версію належить m@rio.
Щоб більше не повертатись до цієї теми, виправив назву в розділі завантаження.
alexsb:
--- Цитата: oleho;18820 ---Я б порадив спочатку прочитати пости №№ 218,219 , а потім писати.
--- End quote ---
Вибачаюсь, погарячкував, але такі як я непрофі, неможуть відразу спіймати, що і до чого, ще раз вибачте за неуважність:)
alexsb:
--- Цитата: m@rio;18687 ---
но щоб емулятор ввімкнувся, потрібна картка з "conax" прошивкою. Прошивки є в дописі N 4. Якщо незможеш найти картку,а паяльник бачив і знаєш що зним робити, картку можна зробити самому на проці PIC16F84. Прошивку я скину якщо треба.
Удачі.
--- End quote ---
Паяльник я то бачив краєм ока, а от щоб ще перелік дій що з цим паяльником робити, то було б непогано, але це складніший шлях, простіше б було знати місця де цю кляту картку розкопати в нашій Вінниці(сьогодні весь базар облазив ні..га немає,а може погано шукав), а ще краще б програматор і пояснення з розжовуванням до цього всього діла, і як з ним працювати і які картки можна шити і чи можна на картку, на якій прошивка віасес старенька, десь трьохрічної давності, загнати викладену Вами прошивку ... от тоді б був би мед та щей ложками:)
oleho:
--- Цитата: alexsb;18830 ---простіше б було знати місця де цю кляту картку розкопати в нашій Вінниці(сьогодні весь базар облазив ні..га немає,а може погано шукав),
--- End quote ---
Дивись ПП:)
--- Цитата: alexsb;18830 ---чи можна на картку, на якій прошивка віасес старенька, десь трьохрічної давності, загнати викладену Вами прошивку
--- End quote ---
Так можна.
Навігація
Go to full version