Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (44/152) > >>

vector:
Так і бути шас розберу і скажу який конденсатор замінити ....коло вч блока є ср304 міняй зразу почті вкаждому зміняю після прошивки ато небачить сигналу....напишеш шо вийшло і сетінги руцями зроби неполінись...
:)

jin:
а карточка у вас прошита на конакс? чи стара віасес? чому питаю бо вже таких 10 тюнерочків переробили і нічого такого не було іноді провисав, але скинувши у заводскі і просканувавши канали і лишне витерши тюнер працював і далі без проблем

m@rio:

--- Цитувати --- ВСЕ РОБИВ ПО ФАКу. АЛЕ по ФАКу після залиття прошивки-емулятора необхідно вимкнути тюнер на 5 секунд, потім ввімкнути (там кажуть, що повинно бути все гаразд), але в мене індикатор не загоряється нікяим кольором.
--- End quote ---

--- Цитата: bodyan;18399 ---забули додати: відключити від пристрою ДЖтаг доті буде дійсно гаразд

--- End quote ---

Непотрібно відключати. Просто напевні забули закрити програму (в факу написано закрити!). Якщо її незакрити програма "триматиме" приймач.
Я наприклад підключаю ком-порт і JTAG..., і відключаю по закінченню всіх прошивань.

--- Цитата: alexsb;18393 --- ...Cупутник Hot-Bird видає - немає сигналу, тільки на пакеті MEDIATECH і GSP/AB3KA7є ознаки життя. Відновлення прошивок зі збережених - результат той же. Д О П О М О Ж І Т Ь ! ! !
--- End quote ---

Взагаліто в прошивці порти дісека настрояні так: Sirius - 1, Amos - 2, Hotbird - 3. Якщо ти незалив свій сетінг, все так і залишиться. Тому раджу заливати свій сетінг щоб все було як було.

Якщо сигналу взагалі нема... (бувало таке нераз і головне нічого недокажеш клієнту, бо коли тюнер ввімкнений постійно, електроліти нагріті то все працює.) Тоді міняємо електроліт.

alexsb:
Я вибачаюсь, зараз можу тільки читати форум, але з тюнером нічного бо немає під рукою, взавтра знову буду пробувати. Карточки в наявності взагалі немає, можливо у сусіда позичу, щоб спробувати, в нього стара картка віасес, а що може з цим і повязане зависання тюнера???
Можу сказати тільки одне, що вкінці-кінців, я повернув свою стару прошивку і свої сетінги, і все працює. На рахунок послідовності супутників , то я міняв як в прошивці потім спробував залити свої сетінги, але тюнер відразу після ввімкнення входив в ступор, тому повернув все на місце, щоб улюблена теща могла дивитись улюблені передачі.
Так що сподіваюсь всі Ваші професійні поради використаю взавтра і все запрацює.

vector:
Конєчно запрацює !!!! Кудиж він дінеться.Раз взявся доводь справу до кінця ....HUSLERу знаєш як теща буде рада :eek:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version