Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
alexsb:
--- Цитата: bodyan;18399 ---забули додати: відключити від пристрою ДЖтаг доті буде дійсно гаразд
--- End quote ---
Дякую! Дійсно - відключив ЛПТ порт від компа і тюнер ожив, аж на серці легше стало.... А то теща :mad: :mad: :mad: косо ще зі вчорашнього вечора косо дивиться, що я тестя підбив на це. А зараз індикатор горить - теща потрішки добрішає... :o
--- Цитата: bodyan;18399 --- можлива проблема з БЖ, або ж конденсатор ВЧ-блоці підсів. Спробуйте підключити до мережі 220В і трішки почекати(~з годинку)
--- End quote ---
Тобто Ви маєте на увазі просто ввімкнути тюнер в мережу 220В (червоний індикатор) чи можливо повністю ввімкнути тюнер (зелений індикатор)
bodyan:
Повністю ввімкніть приймач(зелений індикатор) і просто зачекайте, дані приймачи трішки старенькі, відповідно конденсатори попідсихали:)
alexsb:
--- Цитата: bodyan;18402 ---Повністю ввімкніть приймач(зелений індикатор) і просто зачекайте, дані приймачи трішки старенькі, відповідно конденсатори попідсихали:)
--- End quote ---
Все таки проблема выдсутності сигналу не в старості конденсаторів, тут щось інше. Спробував ще раз прошити тюнер, але тільки загнав прошивку-емулятор і більше ніяких списків каналів і файлів ram з ключами - і Hot-Bird дивним чином ожив, а от Sirius i Amos вже мовчать, як партизани, що за .... не пойму. Допоможіть, будь-ласка, хто чим може .....:confused: :confused: :confused:
oleho:
Перевірте правильність підключення головок в налаштуваннях тюнера.
alexsb:
--- Цитата: oleho;18412 ---Перевірте правильність підключення головок в налаштуваннях тюнера.
--- End quote ---
Дякую. Коли я повернув свою попередню прошивку все запрацювало як і раніше. Аля я людина вперта, і якщо щось вирішив, або тюнер мене або я його. Це був жарт. І всеж таки: все роблю як написано в інструкції, пробував перешивати вже декілька разів, кожен раз різні глюки, тотюнер висне відразу після включення, то відсутній сигнал, щось чи десь я все-таки пропустив, а то я 14-ту годину без перестанку бюсь над цією задачею,сподіваюсь на Вас експертів. Зараз спробую в n-ий раз зробити, подивимось?!?!?!?!?
Навігація
Go to full version