Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (40/152) > >>

_Nick_:

--- Цитата: jin;17841 ---хлопці хто підкаже таку річ стосовно 9400, спаяв джетаг з одним він паше тюнером все окей з іншим ні, паяв варіант без мікросхеми, все тестером прозвонюється, що варто гратися з опорами підбирати інші?
--- End quote ---

Я зустрічав на форумах, що опори мають значення. Мабуть, так і є. Мені доводилося шити 9400 двома шлейфами на резюках: 4 по 100 ом і один (з 13 ноги LPT) - 33 оми у першому та 24 оми у другому варіанті. Ніяких проблем не мав. Жодного разу не було спотворення інформації.

jin:
дякую зара спробую перепаять:) про резельтати відпишусь:)

_Nick_:

--- Цитата: jin;17846 ---дякую зара спробую перепаять:) про резельтати відпишусь:)
--- End quote ---

Бажаю успіху! Довжина проводників в обох варіантах у мене близько 25 см; сигнальні провода в "лапші" перемежаються з земляними.

jin:
все вийшло, але опорами однакової ємності всі, все показує, дякуючи маріо! ждем другої версії емулятора, якщо автору не ліньки!

Yaro:
Хлопаки! Маріо в нас професіонал, якщо він щось каже чи пише - то знає, що і по чому, я з ним особисто спілкувався, тому відповідаю за свої слова. Можете йому довіряти , не підведе. А щоб я так дихав, коли брешу...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version