Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (39/152) > >>

tosat:

--- Цитата: _Nick_;17636 ---Ну, скажімо, є 9500 з битим СОМ портом. Володар дуже мріє про останню версію. Jtag там запаяний...
--- End quote ---

Я б зробив би це так: взяв би для початку один робочий тьюнер, "перешив" би його , а потім Jtagom зчитав би дамп флешки, який можна використати для подальшого використання у вашому тьюнері з битим ком портом, хоча мені все-таки здається, що простіше Max232 поміняти - тоді можна буде сеттінги в любий момент на даному тьюнері редактором міняти..:)

P.S. Якщо потрібно, то дамп зі своїми сеттінгами на триголового можу закинути...

_Nick_:

--- Цитата: tosat;17712 ---P.S. Якщо потрібно, то дамп зі своїми сеттінгами на триголового можу закинути...
--- End quote ---

Дуже дякую. Мах202 вже міняли (не я, бо погано бачу, і невдало; схоже, там статикою пробило аж до процессора). Дамп для триголового мене б дуже втішив.

_Nick_:

--- Цитата: bodyan;17709 ---При всій повазі і Вашій заінтересованості до цієї справи прошу віднестись з більшою повагою до нашого професіонала, котрий в свою чергу зробив Величезний неоціненний подарунок для власників даних приймачів. Попрошу бути толерантнішим у своїх зверненнях
--- End quote ---

Не розумію, чого вийшов такий "оберт". Я ставлюся до m@rio з дуже великою повагою перш за все за те, що він зробив для усіх, і ще персонально, бо його допис №65 щодо оновлення приймача допоміг мені таким чином реставрувати свій. Було бажання запропонувати товариству якось і матеріально віддячити m@rio за його працю, але подумав, що мене не так зрозуміють. ...Все одно зрозуміли не так.
Я не маю ніякої користі з того, чим займаюся. Хотів би в міру своїх знань стати в пригоді всім ентузіастам DSR 9400. Не розумію, що Вас так образило; збільшений шрифт? Гаразд, не буду.
Не бачу, за що вибачатись. Мені дуже шкода, що ми так "порозумілися".

tosat:

--- Цитата: _Nick_;17777 ---Дуже дякую. Дамп для триголового мене б дуже втішив.
--- End quote ---

зайди у розділ завантаження - там я вже виклав сьогодні...

jin:
хлопці хто підкаже таку річ стосовно 9400, спаяв джетаг з одним він паше тюнером все окей з іншим ні, паяв варіант без мікросхеми, все тестером прозвонюється, що варто гратися з опорами підбирати інші?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version