Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
m@rio:
--- Цитата: _Nick_;17351 ---Моє запитання до тямущих (читай: M@RIO), - у дампі на 2 М для jtag до адресу 0х24 - службові дані: номера версій, якась адреса і, мабуть, контрольна сума (з 0х10). Пошуки по Інету з моїм модемним зв'язком - це собача пісня. Для шановного M@RIO це вже в минулому. То чи можу я сподіватися на якусь інформацію по ций темі? Конче потрібно (може згодом ще комусь в пригоді стане...).
--- End quote ---
Я повністю софт нерозбирав, розбирав тіки те що потрібно було для діла. Тай навіщо? Лишня трата часу.
А інформаціі ти більше незнайдеш.
Якщо дуже потрібно, бери IDA, дизасамблюй і вперед... Хоча навіщо воно тобі ???:confused: (ну хіба збераєшся софт переписати,:eek: .. тоді потрібно).
m@rio:
--- Цитата: jin;16965 ---так справа в тому що я ці всі фічі додав! Я не писав що прога не запускалась! А про те що залило ключі при знянні галочки провіряти FW, а ці сетінги так і незалилися
--- End quote ---
Роби все як написано в факу!
Інакше описуй детальніше що і як робив, як зробив і що вийшло нетак.
Можливо ти після загрузки ключів невимикаєш тюнер з пульта.
Коли сетінги нелиються,(передає 1 блок і стає) їх потрібно конвертувати!
_Nick_:
--- Цитата: m@rio;17606 ---Я повністю софт нерозбирав, розбирав тіки те що потрібно було для діла. Тай навіщо? Лишня трата часу.
А інформаціі ти більше незнайдеш.
Якщо дуже потрібно, бери IDA, дизасамблюй і вперед... Хоча навіщо воно тобі ???:confused: (ну хіба збераєшся софт переписати,:eek: .. тоді потрібно).
--- End quote ---
Ну, скажімо, є 9500 з битим СОМ портом. Володар дуже мріє про останню версію. Jtag там запаяний і було б не проблемно підмінити блок нової програми, не чіпая сетінги і завантажувач. Але я зі свого опиту знаю, що навіть спроба "тупо" змінити декілька цифр частот супутника до того ображає приймач, що він одразу ж лізе в космос оновлювати програму. Тому я не вірю, що "збираючи" оцю програму з ЕМУ для 9400 m@rio пройшов повз проблему з контрольними сумами. Але якщо нема бажання ділитися цими знаннями... . То Ваше право.
Взагалі-то я пишу програму для виправлення таблиці транспондерів по супутниках (фабричні установки).
Я все одно з цим розберуся, тільки пройде більше часу.
m@rio:
--- Цитата: _Nick_;17636 ---Ну, скажімо, є 9500 з битим СОМ портом. Володар дуже мріє про останню версію. Jtag там запаяний і було б не проблемно підмінити блок нової програми, не чіпая сетінги і завантажувач. ...
--- End quote ---
Думаю тут простіще розібратися наскіки битий ком-порт...
Недумаю що вдалося підбити порт проца, тому поміняй ILX232D (MAX232) і все запрацює. Тоді зможеш і шару клієнтові запропонувати :)
bodyan:
--- Цитата: _Nick_;17636 ---...
Я все одно з цим розберуся, тільки пройде більше часу.
--- End quote ---
При всій повазі і Вашій заінтересованості до цієї справи прошу віднестись з більшою повагою до нашого професіонала, котрий в свою чергу зробив Величезний неоціненний подарунок для власників даних приймачів. Попрошу бути толерантнішим у своїх зверненнях
Навігація
Go to full version