Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
jin:
так справа в тому що я ці всі фічі додав! Я не писав що прога не запускалась! А про те що залило ключі при знянні галочки провіряти FW, а ці сетінги так і незалилися
satamator:
візьми мої сеттінги та рам , все стартує з півобороту . сети пробуй залити семкоедітором1.0.3(хоч англомовний , але в мене стабільніше працює).
все роблю під Windows Me .
П.С. не забудь відредагувати значення дісеків під свою систему
[вкладення вилучене Адміністратором]
jin:
Дякую завтра му пробувати, система у мене ХР СП2, але не думаю що вона виною в усьому
_Nick_:
--- Цитата: NAZAR;16645 ---якщо так як на глобо-то краще без французів.Тільки пішли прошивки з французами-і одразу всі софти почали глючити на всіх тюнерах.Ця прошивка і так ледве диха(щоб нормально працювала прийшлося видалити більшу частку каналів і тв і радіо,котрі якщо чесно нікому і на... не потрібні-але факт є факт.) Краще не мучайте тюнер.:mad:
--- End quote ---
Про цю проблему чую вперше від Вас. В мене окрім DSR9400 є ще Openbox-x800 (поки що) - все показує, ніяких додаткових проблем. Від користувачів Sammy 9500 теж не чув нарікань. Звісно, якщо програма для 9500 версії 3.80 дуже відрізняється від сучасної, тоді ... ; багато виправлень, а якщо ні, то мої сподівання мають сенс.:)
_Nick_:
Моє запитання до тямущих (читай: M@RIO), - у дампі на 2 М для jtag до адресу 0х24 - службові дані: номера версій, якась адреса і, мабуть, контрольна сума (з 0х10). Пошуки по Інету з моїм модемним зв'язком - це собача пісня. Для шановного M@RIO це вже в минулому. То чи можу я сподіватися на якусь інформацію по ций темі? Конче потрібно (може згодом ще комусь в пригоді стане...).
Непотрібно збільшувати шрифт було!
Ми тут добре чуємо і не сліпі.
Навігація
Go to full version