Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
vector:
to M@RIO
Був би радий почуть , чи незявилось у автора вільного часу на проблему повязану з шарінгом на цьому тюнеру,я розумію що мед вже єсть (ЕМУ),а хотілось щеб і ложкою...(я про шару). :(
Дуже вдячний буду за відповідь.
_Nick_:
--- Цитата: vector;16520 ---to M@RIO
Був би радий почуть , чи незявилось у автора вільного часу на проблему повязану з шарінгом на цьому тюнеру,я розумію що мед вже єсть (ЕМУ),а хотілось щеб і ложкою...(я про шару). :(
Дуже вдячний буду за відповідь.
--- End quote ---
Згоден; хотілося б ложкою. Шарінг - це добре, але ще цікавлять французи (TPS) , чи над цим не замислювались?...
jin:
шановний M@RIO не поділитесь CAID списком для 3-супутників:) ато після прошивок можливий тільки ідент 2600 і все нічого не міняється:(
NAZAR:
--- Цитата: _Nick_;16566 ---Згоден; хотілося б ложкою. Шарінг - це добре, але ще цікавлять французи (TPS) , чи над цим не замислювались?...
--- End quote ---
якщо так як на глобо-то краще без французів.Тільки пішли прошивки з французами-і одразу всі софти почали глючити на всіх тюнерах.Ця прошивка і так ледве диха(щоб нормально працювала прийшлося видалити більшу частку каналів і тв і радіо,котрі якщо чесно нікому і на... не потрібні-але факт є факт.) Краще не мучайте тюнер.:mad:
vector:
to jin
Почитай спочатку там все є....
І шара всежтаки робить ,алеж 5-10 хв і нада тюнер ресетить...алеж робить і нормально...будемо чекати відповіді автора.... :(
Навігація
Go to full version