Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!

<< < (21/152) > >>

vector:
YARO цілком з тобою згоден що відноситься до віаксіса3.0....
покищо радіємо що є 020710 (може ще з рік хотяб протягне :confused: )
ввечері попробую ще з одним самсунгом погратись з шарою....може якісь кращі результати будуть....і щось ніхто непише на форумі,чи лінь пробувати сам9400,я нескажу що ця тема мене сильно цікавить ,ну подобається мені все новеньке ,поки все непопробую спати спокійно неможу...:D

Yaro:

--- Цитата: vector;12159 ---..і щось ніхто непише на форумі,чи лінь пробувати сам9400,я нескажу що ця тема мене сильно цікавить ,ну подобається мені все новеньке ,поки все непопробую спати спокійно неможу...:D
--- End quote ---

От і протестуй, якщо можеш, шарінг на 9400 - Маріо буде тобі вдячний :cool: , бо ніхто ще не зголосився, чи вона працює, чи ні, а якщо працює - то й нюанси роботи, якщо такі є.

gad:

--- Цитата: vector;12159 --- я нескажу що ця тема мене сильно цікавить ,ну подобається мені все новеньке ,поки все непопробую спати спокійно неможу...:D
--- End quote ---

Саме тому я 2 тiжнi  шукаю 9400 для того щоб самому побавiтся. Нинi  пообiцялi що привезуть.

vector:
to YARO
Я написав же, шара працює на самсунг 9400 через компорт,зєднується тюнер прямим кабелем з компом (прога dsr9500 share) переключає канали терпимо (чуть помєдлєніше опенбоксшари)всим доволен....
 КРОМИ того що тюнера виснуть після 5-10-15хв роботи з шарою...
Сильно часто прийдеться ганяти до сєтєвого вимикача тюнера...а так нарікань більше небачив...
Пробував сьогодні ще один самсунь9400 з шарою теж висне з таким інтервалом часу...

vic:
Цікаво..якби ви таки вияснили причину зависання після 5-10-15хв роботи з шарою...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version