Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Прошивка на Самсунг DSR 9400 VIA !!!
m@rio:
По ідеї в ему малаби працювати шара...
Кому не лінь і має можливість, спробуйте.
...кажуть потрібен хороший інет.
А це програма:
Kergma:
Эх! найти бы теперь такой самсунг что бы попробывать :)
в нашей местности в основном встечаются хумаксы подобного рода. иногда гнусмасы с300.
bodyan:
Молодець - молодець, в мене дійсно слів немає для похвали Маріо, та от чи дійсно оцінять цю пророблену роботу інші, чи приймуть як звчайне повсякдення. Мабуть друге. Тому давайте хоть ми оцінимо зроблене . Я ще раз приклоняюсь над проробленим, що тут скажеш - Гуру.
oleho:
Почекаємо пару днів, бо поки подістають з горищ свої девайси, заточать jtag-и, нагріють паяльники...........:D :D :D , тоді надіюсь і відгуки якісь почуємо.
--- Цитата: bodyan;11393 ---та от чи дійсно оцінять цю пророблену роботу інші, чи приймуть як звчайне повсякдення. Мабуть друге.
--- End quote ---
А що тут говорити, при скачуванні 87 разів, сказали 16. Ну не вміє в нас народ бути вдячним.:cool:
nico2:
Перешив вчора все пішло,все працювало з однією з карток,вирішив прошити другову чий тюнер,запоров працюючу,мушу ставити 98 віндовс ,тому що карточки прошиті кардмастером в ХР чомусь не працюють,памятаю цей давній глюк,а так взагалі щира подяка від власника і від мене за роботу ,хоча я був і мабуть завжди буду прихильником стронгів ,якраз тестував 6350,який по швидкості взув самсунги,їх одну з особливих властивостей.ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!
Навігація
Go to full version