Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Проблема з Openbox F 300 - X 8** !

<< < (8/10) > >>

Android-80:
Сьогодні зтикнувся з проблемою опена Ф-500,той не хотів завантажуватись і в той момент бликає лишень зелений світлодіод. Вихід один-завантажити звиклим способом новий загрузчик(звиклий,малось на увазі,як софт),після чого завантажуємо новий софт. Дампу на нього нема,але при потребі можу зтягнути.

M1sha:
Немає на виході з тюнера 12вольт? Скоріше за всього раніше вихід 12в. попав під коротке замикання, треба розбирати  тюнер і замінювати вихідний транзистор  ч/з який подається 12вольт. Якщо команди пультів  телевізора і тюнера співпадають, роблю з одного з пультів  радіопульт , або замінюємо тюнер чи телевізор.Телевізори LG   часто  реагують на пульти  глобоподібних тюнерів.
 При сумнівах тихенько направляю пульт тюнера на телевізор і натискаю абсолютно всі кнопочки, бо може одна-дві тільки і співпадати!

usb22swl:
Не можу ніц залити в тюнер. Використовую POBEdit 9.20. Переводжу тюнер в режим Standby? тисну отримати, або відіслати, а мені викидає помилку "Data size mismatch". А коли заливаю ключі викидаю що кабель не підключено. В чому проблема, що я роблю не правильно???

usb22swl:
Тюнер F-300FTA

usb22swl:
При відправці сетінгів на тюнер викидає " Handshake 2ACK3 error (received 2DER3). Що ж то таке!?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version