Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Проблема з Openbox F 300 - X 8** !

<< < (5/10) > >>

Android-80:
Можливо,що комусь пригодиться!!! Куплений десь двох місяців назад OPENBOX X-800 десь два тижні назад почав сам скидати канали,поки не замахав клієнта і той не привіз його мені назад в магазин:mad:  Звичайно я його перешив,попрацював трохи і я його віддав назад,але ввечері він(клієнт:D ),подзвонив на мобілку до мене і сказав,що та сама історія. Я знову забрав його на ремонт,звісно,що віддавати Запорізьким хлопакам я не хотів,хоть 800-тий є правим:mad: Мова йдеться про оригінальний тюнер,серійний номер якого не буду говорити:cool:  Знову перешив і дав на два дні колєзі поганяти на моторі!!! Клієнту звістно сказав,що 800-тий в Запоріжжі на сервісному центрі:D  Але як я можу віддати тюнер на правий сервіс,коли той там простоїть добрих два-три тижні та щей приїде в такому стані,ніби йому 10 років і стояв в стайні з худобою:D (тобто обжкрабаний і брудний)! Але ввечері колєга подзвонив і сказав,щоб я забрав тестувальника назад,що він нормальний. Я забрав і віддав його зранку назад клієнту:D
  Сьогодні,близько 18-00,коли я вже закривав магазин,той самий клієнт підїхав до мене своїм мерсом,відкрив вікно дав помаранчеву коробочку і сказав на послідок гарні словечка:
"Я зранку забераю нормальний тюнер,або знімайте нах..й свою тарілку та мотор..." Тай поїхав собі... Уявіть мій стан?:confused:
Пробував перешивати той клятий 800-тий,але в кінці прошивки клятий 0 і все...картина малевича! Я розібрав його,звісно пломба зривається:D ,підключається джітаг і результат-бита флеш. Аж тут почались проблеми,оскільки я не мав в наявності 29W160ET. Але на ремонті був аріон з флешкою 29LV160CTTC-70:D  Флешки звісно помінялись місцями,але пришлось прошивати дамп разів 4,бо з першого разу чогось фергусоновська флешка шитись не хотіла,матюкалась:D
Але в кінці-кінців дамп зайшов і 800-тий ожив:D  Отож,якщо в вас виникнуть такі проблеми,міняйте 29W160ET на 29LV160CTTC-70 без проблем! Вже годину паше без проблем. Цей випадок не поодинокий,але постійно були в наявності флешки 29W160 до опенів і проблем не було! А тут завтра клієнту тюнер необхідно віддавати в робочому стані. От такий гіркий випадок з моєї практики з продвинутою маркою OPENBOX. Я їх більше місяця взагалі не пропоную,але їх на гарантії в мене не менше сотні:(  Але будемо надіятись,що у мене та у вас не буде таких казусів:D

vic:
Android-80  
Тема вже була про низьку якість оригіналів опенів..збирайтесь на виставку і там..
1.Радив би вам закрити поки що магазин і не морочити нікому яї..
2.Який би ви нині ви не взяли тюнер..без прокурора ви не обійдетесь..або пику поб"ють через місяць-два-три..
3.Можу вам охарактеризувати всю якість нинішньої техніки на ринку--як фе!!Яка тут гарантія,коли відразу розумієм,що фе??

Android-80:
Можливо в когось є дамп на Х-800??? Але щоб софт там був 5.08. Буду дуже вдячний!

Horik:
Порадьте, що робити !!!Тюнер ОПЕНБОКС Х-800 (прошивка 4.95) не хоче шитися.А саме нажимаю ЗАПИС і пише перевірити модель приймача.Швидкість перевірив, пробував скидати в заводські настройки - все марно.

olega:
А програмне забезпечення  точно від Х800?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version