Автор Тема: Проблема з Openbox F 300 - X 8** !  (Прочитано 7873 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній alex1972

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 270
  • Рейтинг: +63/-1
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #15 : 11:41:20, 20 Серпень 2007 »
Хочу запитати у власників Openbox X-800. Після кожної перепрошивки тюнера скидаю настройки та ключі в фабричні установки. Перші 1-2 місяця тюнер працює нормально (вмикається секунд 10-15). А чим далі тим все довше треба чекати поки тюнер завантажиться (40-50 сек). Це нормальне явище? Після прошивки знов перший час все нормально.
Кам"янець-Подільський, Openbox X-800, X-730 CIPVR

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3034
  • Рейтинг: +38/-5
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #16 : 11:45:25, 20 Серпень 2007 »
Можливо проблема з флешкою..вони там досить гнилуваті..

Відсутній tessey

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #17 : 13:53:05, 20 Серпень 2007 »
Зробив ! Той саий результат !

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3034
  • Рейтинг: +38/-5
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #18 : 13:56:04, 20 Серпень 2007 »
Проблема може бути в нуль-модемному шнурі..якщо він у вас заводський повний..в мене така сама байда..прийшлось перепаяти на 2-3,3-2,5-5 ..інакше проблеми мав..зараз все ок...з півоборота ..

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 151
  • Рейтинг: +31/-74
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #19 : 11:26:10, 21 Серпень 2007 »
В мене Х-800 після прошивки 5.04 теж став грузитись довго. Може це баг нового ПО.
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #20 : 20:55:12, 14 Вересень 2007 »
Можливо,що комусь пригодиться!!! Куплений десь двох місяців назад OPENBOX X-800 десь два тижні назад почав сам скидати канали,поки не замахав клієнта і той не привіз його мені назад в магазин:mad:  Звичайно я його перешив,попрацював трохи і я його віддав назад,але ввечері він(клієнт:D ),подзвонив на мобілку до мене і сказав,що та сама історія. Я знову забрав його на ремонт,звісно,що віддавати Запорізьким хлопакам я не хотів,хоть 800-тий є правим:mad: Мова йдеться про оригінальний тюнер,серійний номер якого не буду говорити:cool:  Знову перешив і дав на два дні колєзі поганяти на моторі!!! Клієнту звістно сказав,що 800-тий в Запоріжжі на сервісному центрі:D  Але як я можу віддати тюнер на правий сервіс,коли той там простоїть добрих два-три тижні та щей приїде в такому стані,ніби йому 10 років і стояв в стайні з худобою:D (тобто обжкрабаний і брудний)! Але ввечері колєга подзвонив і сказав,щоб я забрав тестувальника назад,що він нормальний. Я забрав і віддав його зранку назад клієнту:D
  Сьогодні,близько 18-00,коли я вже закривав магазин,той самий клієнт підїхав до мене своїм мерсом,відкрив вікно дав помаранчеву коробочку і сказав на послідок гарні словечка:
"Я зранку забераю нормальний тюнер,або знімайте нах..й свою тарілку та мотор..." Тай поїхав собі... Уявіть мій стан?:confused:
Пробував перешивати той клятий 800-тий,але в кінці прошивки клятий 0 і все...картина малевича! Я розібрав його,звісно пломба зривається:D ,підключається джітаг і результат-бита флеш. Аж тут почались проблеми,оскільки я не мав в наявності 29W160ET. Але на ремонті був аріон з флешкою 29LV160CTTC-70:D  Флешки звісно помінялись місцями,але пришлось прошивати дамп разів 4,бо з першого разу чогось фергусоновська флешка шитись не хотіла,матюкалась:D
Але в кінці-кінців дамп зайшов і 800-тий ожив:D  Отож,якщо в вас виникнуть такі проблеми,міняйте 29W160ET на 29LV160CTTC-70 без проблем! Вже годину паше без проблем. Цей випадок не поодинокий,але постійно були в наявності флешки 29W160 до опенів і проблем не було! А тут завтра клієнту тюнер необхідно віддавати в робочому стані. От такий гіркий випадок з моєї практики з продвинутою маркою OPENBOX. Я їх більше місяця взагалі не пропоную,але їх на гарантії в мене не менше сотні:(  Але будемо надіятись,що у мене та у вас не буде таких казусів:D

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3034
  • Рейтинг: +38/-5
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #21 : 21:13:57, 14 Вересень 2007 »
Android-80  
Тема вже була про низьку якість оригіналів опенів..збирайтесь на виставку і там..
1.Радив би вам закрити поки що магазин і не морочити нікому яї..
2.Який би ви нині ви не взяли тюнер..без прокурора ви не обійдетесь..або пику поб"ють через місяць-два-три..
3.Можу вам охарактеризувати всю якість нинішньої техніки на ринку--як фе!!Яка тут гарантія,коли відразу розумієм,що фе??

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #22 : 00:28:35, 26 Вересень 2007 »
Можливо в когось є дамп на Х-800??? Але щоб софт там був 5.08. Буду дуже вдячний!

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #23 : 18:22:01, 16 Жовтень 2007 »
Порадьте, що робити !!!Тюнер ОПЕНБОКС Х-800 (прошивка 4.95) не хоче шитися.А саме нажимаю ЗАПИС і пише перевірити модель приймача.Швидкість перевірив, пробував скидати в заводські настройки - все марно.

Відсутній olega

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +50/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #24 : 19:01:32, 16 Жовтень 2007 »
А програмне забезпечення  точно від Х800?

Відсутній oleger

  • VIP
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 663
  • Рейтинг: +58/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #25 : 19:03:20, 16 Жовтень 2007 »
може ти скачав прошивку не для 80-того ,а для 300 чи 810 чи 820?
Куплю пускорегулюючу апаратуру б\у,контакти, реле і все цього типу
                        

Відсутній olega

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +50/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #26 : 19:04:24, 16 Жовтень 2007 »
Попробуй ось цю http://sat-ukraine.info/files/comment.php?dlid=13 ,це на сьогодніщній день сама свіжа.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #27 : 19:24:24, 16 Жовтень 2007 »
Скачав 5.09.Аде далі не шиється :-\.Хоча інші тюнери йдуть на ура. ???

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #28 : 19:29:06, 16 Жовтень 2007 »
В мене ще з таким самим хомутом Ф-300ФТА є і там також якась стара прошивка стоїть, але загрузчик 1.00 у обох :'(

Відсутній oleger

  • VIP
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 663
  • Рейтинг: +58/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #29 : 19:52:48, 16 Жовтень 2007 »
поміняй ще й загрузчика
візьми версію 1.01
Куплю пускорегулюючу апаратуру б\у,контакти, реле і все цього типу
                        

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 30545
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 1977
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
[Enigma2] Встановлення Enigma2 на GI S8680 (Openbox S6, Optibox Anaconda)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino / Titan

Відповідей: 0
Переглядів: 3182
Остання відповідь 11:20:19, 15 Грудень 2011
від bodyan
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 5751
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Прошивка для приймачів Openbox X-730, X750, X770, X790 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 125
Переглядів: 24883
Остання відповідь 15:52:24, 07 Березень 2012
від ioan