Автор Тема: Проблема з Openbox F 300 - X 8** !  (Прочитано 7051 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній dibil

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +10/-1
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« : 14:38:10, 30 Червень 2007 »
В мене така проблема на Openbox X800 версія ПЗ 5.02, непрацює 12-V свіч, пробував різні і ніодин непрацює,провіряв  на ARION і Globo всі пашуть, можливо вкогось була така проблема поможіть будьласка.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #1 : 16:14:25, 30 Червень 2007 »
Я незрозумів повністю запитання , не працює сам переключатель 0-12 Вольт ( заду чорне гніздо не видає напруги 12 В ) чи що ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній oleger

  • VIP
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 668
  • Рейтинг: +58/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #2 : 04:35:43, 01 Липень 2007 »
щоб працював його потрібно попередньо включити
Куплю пускорегулюючу апаратуру б\у,контакти, реле і все цього типу
                        

Відсутній dibil

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +10/-1
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #3 : 10:45:59, 01 Липень 2007 »
З  заду йде 12-V  я провіряв на тестері,а якце попередньо включити oleger?

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #4 : 11:31:53, 01 Липень 2007 »
Якщо вже йде , то значить у меню ти вже включив ! oleger мав на увазі у меню , меню - установка - пошук каналів - і там з правої сторони у самому верху до супутника привязується + 12 воль . Вкл або викл .
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній dibil

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +10/-1
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #5 : 06:56:19, 02 Липень 2007 »
Так я знаю що в меню треба включати 12- v.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #6 : 07:41:59, 02 Липень 2007 »
Цитата: dibil;11334
Так я знаю що в меню треба включати 12- v.


Може сам комутатор нехоче з Опеном працювати .....
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3520
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #7 : 08:12:43, 02 Липень 2007 »
Про дайсеки: додам сюди тільки те, що є тюнери, котрі постійно посилають сигнали для управління дайсеком, з різною періодичністю, а є такі, що видають сигнал на дайсек тільки раз, повтору нема. Осцилографом це можна перевірити... І різні типи дайсеків можуть працювати на одному апараті, а на іншому - зась.Пробуй інші типи дайсеків.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній romakru

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +10/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #8 : 21:37:42, 02 Липень 2007 »
з X-800 гарантовано працює світч:Alpha або Visa,і дісек Eurosat

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #9 : 21:46:22, 02 Липень 2007 »
Цитата: Yaro;11346
Про дайсеки: додам сюди тільки те, що є тюнери, котрі постійно посилають сигнали для управління дайсеком, з різною періодичністю, а є такі, що видають сигнал на дайсек тільки раз, повтору нема. Осцилографом це можна перевірити... І різні типи дайсеків можуть працювати на одному апараті, а на іншому - зась.Пробуй інші типи дайсеків.



Цитата: romakru;11463
з X-800 гарантовано працює світч:Alpha або Visa,і дісек Eurosat


Так тут мова іде про переключатель 0 -12 вольт ! Що перекидає два дісека між собою ! Не памятаю який у мене стоїть , ось маю якийсь під рукою :
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній dibil

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +10/-1
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #10 : 08:56:44, 03 Липень 2007 »
Такий я тоже пробував  непрацює, перед тою поломкою в мене стояв 12в свіч на ньому  писало kudi ві працював прекрасно,але одного дня він перестав робити коли я включав 12в то він починав щолкати ніби хоче переключити але неможе.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #11 : 10:15:47, 03 Липень 2007 »
Цей що я виклав електронний , а у тебе напевно по вищесказанному стояв на релюшчі , механічний . Попробуй десь найти такий самий яким ти користувався раніше , або якийсь другий механічної дії і проблема думаю вирішеться !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #12 : 10:21:02, 03 Липень 2007 »
Візьміть провірте роботу вашого комутатора від окремого блока живлення 12в..можливо струм завеликий споживає реле..понад 50мА..в мене стоїть реле таке ж як у Ігора..комутую два тюнера ним,причому управляючий сигнал беру взагалі зі скарту!!!

Відсутній tessey

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-0
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #13 : 15:28:11, 18 Серпень 2007 »
Всім здоров !В мене трабл з перешивкою : коли прошивю опен Х800 прога видає повідомлення : перевірте модель приймача або на 6 % перешивки процес зупиняється , з 300-м опеном все ОК

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6007
  • Рейтинг: +7745/-1
Проблема з Openbox F 300 - X 8** !
« Відповідь #14 : 15:34:51, 18 Серпень 2007 »
Спробуйте зробити фабричні скидання
Для подяк:  4149625802083533 |

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 74
Переглядів: 25547
Остання відповідь 10:23:44, 13 Жовтень 2017
від bodyan
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 1830
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
[Enigma2] Встановлення Enigma2 на GI S8680 (Openbox S6, Optibox Anaconda)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino / Titan

Відповідей: 0
Переглядів: 2828
Остання відповідь 11:20:19, 15 Грудень 2011
від bodyan
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 5259
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Прошивка для приймачів Openbox X-730, X750, X770, X790 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 125
Переглядів: 22459
Остання відповідь 15:52:24, 07 Березень 2012
від ioan