Приймачі DVB-S/S2 > Euston, DSR 5003 Plus

Проблеми при прошивці

(1/3) > >>

klapt:
може в когось є прошивка на цей аппарат? а то залив від вінквеста, а той і помер, потрібен бут і прошивка (після заливки бута від вінквеста тюнер перестав працювати, дисплей показую фігню)

bodyan:
Залийте прошивку з поста №1, викорстовуй ці ж програми. Якщо після прошивання й надалі проблема повториться, запустіть при включному і підєднаному приймачі програму Upgrade_hwconfig. Виберіть "Налаштування Ком-порта" вкажіть ком-порт на якому підєдний тюнер. Після чого повинна зявитись інфрмація про версію тюнера, далі натисніть "Зміна Загрузчика з B41.02 на B39.02PLUS". Після оновлення завантажувача виключіть - включіть приймач, усе повинно пацювати:)

klapt:
зробив все як написано, прошивку скачав від 31.08. записав її в тюнер- результат такий же, далі другим софтом змінив загрузчик (хоть він мені здається не міняється) при наступному зачитуванні інфо про тюнер він залишається 41-02
добавлю, проблема виникла після зміни бут сектору (взяв від вінквеста)

bodyan:
Не люблю повторювати, але ще раз уважно перечитайте те що я Вам написав і повторіть
--- Цитувати --- Upgrade_hwconfig. Виберіть "Налаштування Ком-порта" вкажіть ком-порт на якому підєдний тюнер. Після чого повинна зявитись інфрмація про версію тюнера, далі натисніть "Зміна Загрузчика з B41.02 на B39.02PLUS". Після оновлення завантажувача виключіть - включіть приймач, усе повинно пацювати
--- End quote ---

klapt:
дякую, але перед тим як щось робита я перечитав 2 рази, і все так і зробив.
1. скачав прошивку і залив її в приймач (нічого не допомогло)
2. программкою зїєднався з приймачом (версія 41-02), нажимаю кнопку зміна загружчика, вискакує вікно і через 10 сек зникає.
вимикаю і вмикаю приймач знову, результат той же.
- на дисплеї 4 знаки оклику !!:!! і все.
-якщо повторно зїєднатись то версія загружчика не змінилась на 39
вибачаюсь за докучливість, але крім вас ніхто не допоможе.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version