Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Флеш для Samsung 9400 EMU

<< < (3/4) > >>

SashaTv:
В Globo 3ххх-6ххх ніколи небачив M29W160ET./або іншу з top/.

Android-80:
Славік, я ще не зустрічав тюнерів, щоб софт розрівняв і працював на флешках з загрузчиком в кінці і на початку(топ і боттом) :o Пишу на хлопський розум. Ящо флешку з опена запаяти в глобік чи навпаки то загрузчик злетить при першому включені. Нема питань з заміною флешок різних виробників, ось на прикладі з ево-подібними на конексанті. Приведу частинку прошивки :
Initializing flash info...

Detecting flash ROM...

None flash SST_SST39VF160_FLASH SST_SST39VF1601_FLASH ST_M29W160ET_FLASH ST_M29W160EB_FLASH SST_SST39VF3201_FLASH SST_SST39VF3202_FLASH

Опа, дехто здивувався,що в софті прописано два типи флеші(топ і боттом). Абсолютно вірно, адже софт універсальний під проц конексант, но працюють лишень ТОР-флешки SST39VF1601 і M29W160ET. Там в софті прописані адреса і т.д. саме для топів. А от якщо зайти далі, то взагалі прикол: -якщо ево працює як з одною так і з другою флешкою, то перешитий в модем працює лишень з SST39VF1601. Ось такі пироги. ca.,

zloj vitos:

--- Цитата: Android-80 від 09:16:02, 26 Жовтня 2010 ---.... Ящо флешку з опена запаяти в глобік чи навпаки то загрузчик злетить при першому включені....

--- End quote ---
Злітає .Тільки перший раз після жтаг можно включити...вдруге рес не запуститься,бо загрузчика вже нема.Так що,94691 не тратьте час на вже зроблені експерименти...

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 09:16:02, 26 Жовтня 2010 ---Славік, я ще не зустрічав тюнерів, щоб софт розрівняв і працював на флешках з загрузчиком в кінці і на початку(топ і боттом) :o Пишу на хлопський розум.
--- End quote ---

Я ніц не вигадав :) Просто, видно, я більше працював з Піонерами, і з ними таких проблем типу топ-боттом не зустрів. Що впаяв - те пішло. Мова, правда, не йде про сучасні нові мікрухи, а про СУЧАСНІ ПІОНЕРАМ :) Так що ти по-своєму правий. У кожного своя правда і свій досвід.

--- Цитата: Android-80 від 09:16:02, 26 Жовтня 2010 ---в софті прописані адреса і т.д. саме для топів.
--- End quote ---

Ну правильно :) Я ж не спорю. Були б адреси, оффсети і інше для боттомів - працювали б тільки боттоми :)

94691:
Всім щиро дякую за відовідь !!!!! Буду шукати рідну флеш!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version