Автор Тема: Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.  (Прочитано 30294 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Astronomy

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2122/-80
romireb!Ви трішки не правильно написали!це опенбокс марка яка робить з користувачів ,які купили їхній товар   лохів 
« Останнє редагування: 13:33:27, 22 Жовтня 2010 від Astronomy »

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
>:( космосати - марка для сявоти .. ca., або для лохів...??????????????????????? :-Р

шо космосати софт пишуть? то взагалі " клінчна" продукція .... = китаймісто O0

ви рівняете прості сільські граблі з  екскаватором зробленим в томуж цеху МТС!

Нормальна продукція за відповідну ціну, без гіперболізованої реклами.
Не гарно набивати ціну за рахунок обливання брудом інших.

Відсутній romireb

• Ветеран
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
Цитувати
Кому и кобыла невеста, -- ответил он, охотно ввязываясь в разговор. -- Больше вопросов не имею, -- быстро проговорил молодой человек. ...
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
Цитувати
- Наших невест, -- возразил дворник, -- давно на том свете с фонарями ищут.
:2funny:

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
Ось читаю і диву даюся,все як в вверховній раді ми будуємо нову країну,в цій країні хто купить хліб за десять гривень і картоплю за двадцять виживе,а всі останні нам до сраки,про шо можна говорити коли в мене десятки знайомих хто викинув срані опени на свалку,купив жебрацький глобо який час від часу треба ремонтувати але він все ще паше,а стронги особливо 6ххх серії пашуть без глюків з найстабільнішим ему і статистика виходу з ладу 1 на тисячу,чи не досить хвалити те що собі купив а просто визнати скільки проблем з людьми із-за жопенів бомбовських,чи може ви людям не продаете а лише своє хвалите хто зараз при цій владі поставить і кому крім себе с9 коли всі чешуть на базар і шукають комплект за 400 гриваків якщо ви ставите ці тюнера депутатам а потім їм впарюєте прошивку з бомбою тоді вам треба памятник ставити як героям України

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
Побачив нік nico2 і мене одразу пробило на сміх :-Р Вибач. An14 Просто згадав 1 травня 2010 року... коли поздихали SF-и масово і коли "хазяїни" відпочивали на травневі св"ята, а власники тих приборів отримали гарну тех підтримку. Ось такими діями і "падають" хвальоні компанії.

Відсутній nico2

• Ветеран
так підтримка просто супер особливо прилад з прошивкою і білими буквами на сонці,мабуть їх добре бачать тільки обкурені ссівці

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
Извините Android-80, Вы забанены и не можете оставлять сообщения на форуме!
Вы забанены навсегда.

От і мене щойно спіткало те, чого і потрібно було очікувати O0 Як кажуть: -"без суда и следствия", а головне, що перед тим просто блукав по форуму і на тобі. За що бан? Правил не порушував? Якщо просто так, то я в шоці від нестриманості, некомпетентності, непрофесіоналізмі адмінінстрації форуму опенбоксів. O0 Такой я правий щодо аптекарів і пацієнтів.
Навіть не вказали причину бану, но зате знаю хто поставив. Китаєць. :-Р
« Останнє редагування: 11:12:59, 22 Жовтня 2010 від Android-80 »

Відсутній Astronomy

• Модератор
  • Ветеран
Віктор  видно до несли з нашого форуму модераторам  есесовським ,а там довго не думають,або ті модери що на нашому форумі бувають забанали!!!забанять всіх хто пагане слово скаже на творіння  сс,вони не розуміють що таке критака,а вона часом дуже потрібна

Відсутній werdum

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +8/-15
  • На форумах общаюсь только на родном языке!!!
Так от на сат_Юкрейн, фрокусат, сат-експерт , саю-юніверс і т.д. основну масу складають пацієнти і мізерну частку нейрохірурги і хірурги.
На опенбокс-форумі основну кількість складають теж пацієнти, як і на сторонніх форумах, но відсутні хірурги і нейрохірурги і присутні в немалій кількості фармацевти. ca.,

Я особисто передам користувачам перерахованих ресурсив вашу як модератора думку про них... нехай би вид простого юзера але ж не вид модератора , такими заявами ви створюете негативну думку не лише про себе (а що найважнише для власникив цого ресурсу про весь форум.)

romireb!Ви трішки не правильно написали!це опенбокс марка для лохів  яких постійно СС кидає

Бачу це норма для модерив цього форуму ображати користувачив марки опенбокс. Дуже шкода , адже легше за все поливать грязю когось при том що самим немае чого запропонувать.

« Останнє редагування: 13:07:41, 22 Жовтня 2010 від werdum »

Відсутній Astronomy

• Модератор
  • Ветеран
werdum! а як по Вашому люди себе почувають як їх Сс кидонуло з тюнерами(лінійки моделей не буду називати ви самі це знаєте), софт перестали писать,хотя на виставці пару років назад представники цей горе-фірми говорили інше ,і за що тоді вони такі гроші переплачували????

Відсутній nico2

• Ветеран
Android-80 Вітаю від щирого серця,так було зі мною коли я спитав як може виробник викласти прошивку з бомбою  на свому сайті на своє дитя,це ще раз доказує що бояться вони як вогню витоку правдивої інформації,тому що це ще мабуть більший лохотрон як віжн,і нема там і близько ніяких професіоналів які можуть виправити якісь помилки на свому залізі,а крадуть безбожно і марки,і прошивки і прилади ліплять на них лейб жопенбокс до речі раджу пошукати на цю тему в неті інформацію а я її зустрічав дуже немало,і на рахунок сф-30 і інших гробів,до них підходять софти зарубіжних девайсів що доказує що вони вкрадені, а зараз представте що ми будемо про це патякати а вони віддали китайозам немалі кошти,але ще Висоцький співав "сколь верьовочка не вейся всё равно совёшся в кнут"я чомусь впевнений що з таким підходом  дуже скоро їм та їхній продукції прийде амба

Відсутній werdum

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +8/-15
  • На форумах общаюсь только на родном языке!!!
werdum! а як по Вашому люди себе почувають як їх Сс кидонуло з тюнерами(лінійки моделей не буду називати ви самі це знаєте), софт перестали писать,хотя на виставці пару років назад представники цей горе-фірми говорили інше ,і за що тоді вони такі гроші переплачували????

Вся справа у тому що це з вашои  колокольни як вы кажете "Сс кидонуло" з иншои це припинення пидтримки пидробок ( у нас на рынку доси продають пидробки нп 8х0 модель але набогато гирше писля зупиненя пидтримки , вроховуючи те що гарантии на ци пристрои немае зовсим ), на цю тему вже багато було сказано и я не маю бажання все повторювати адже я казав мени дуже тяжко тут писати

По поводу грошей взагали дивно не вже к вам зализли до кармана або пид дулом кулемета застявляли купувати опен - ни , люды сами осознано платили бильше за им,я и ще багато за що . примеров таких неймовирно багато наприклад телефони нокия - вин е дорожче своих аналогив и т.д

Але головне все таки ваши заяви яки вы зробили !

Відсутній nico2

• Ветеран
цікаво а яка це марка опена не є підробкою?
Цитувати
На официальных интернет ресурсах мы гневно осуждали «подделки», имитировали правоохранительную и программную борьбу с ними, а сами тоннами рубили бабло – не неся никаких финансовых издержек. На тех же сайтах мы показывали отличие подделок от оригиналов, тем самым по сути рекламируя подделки. Хорошо зная халявную натуру нашего народа мы понимали, что чем сильнее компания по обличению «подделок» - тем больше их будут покупать. И мы не ошиблись.

Именно через подделки – марка Опенбокс стала по настоящему народной. Некоторые маргиналы конечно покупали якобы оригинальный товар, который по сути ничем не отличался от подделок – для них существовала официальная сеть продавцов «оригинальной продукции Опенбох», которая была ничем иным, как рекламным инструментом, которая работала на самоокупаемости и не требовала никаких вложений с нашей стороны

Відсутній Astronomy

• Модератор
  • Ветеран
Цитувати
Але головне все таки ваши заяви яки вы зробили !
Головне те що я не ставлю і нікому не раджу тюнера опенбокс!

Обговорення OPEN SX1 / SX2 / SX2 COMBO

Автор StycРозділ Open SX 1 HD, SX 2 HD

Відповідей: 3
Переглядів: 11546
Остання відповідь 18:10:58, 03 Січня 2021
від Styc
Обговорення програм. Євросат DVB-8004, DVB-3023

Автор editРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 7
Переглядів: 6008
Остання відповідь 11:02:50, 13 Листопада 2008
від jocoka
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 15386
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липня 2015
від bodyan
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 25219
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липня 2015
від bodyan
Обговорення роботи софтів Eurosat DVB-8004 Super(Ali 3329C)

Автор AnklРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 40
Переглядів: 23897
Остання відповідь 10:53:43, 30 Квітня 2017
від niklajj