Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.

<< < (12/17) > >>

Кіса:

--- Цитата: Android-80 від 20:27:14, 21 Жовтня 2010 ---Якщо на те пішло, то не дивіться на сат-Юкрейн, а гляньте на статистику по опенах на більші форуми - сат-експерт(151710 користувачів), сат-юніверс(239 509 учасників) :2funny:

--- End quote ---
Якщо пішла така п'янка,то на сат-експерті розділ опенів ще серед фаворитів(позиція №6),хоча й втрачає свої позиції.У нас на форумі більш популярні "родичі" Опена,тобто Октагони і власне розділ Октагонів(позиція №8) вже доганяє опенівський.Правда тут теж є своє але - оскільки S-лінійка опенів рідний брат октагонів 1008(1018),то і обговорюють там не тільки октагони,а й опени і скайвеї (нам таки по барабану хто чиї софти ставить у ресивери від фортіс :2funny:).В сумі обидва розділа мають досить таки привабливу статистику і мабудь мають право на існування,та й ресивери достойні того щоб їх купували,користувались ними й обговорювали і не тільки на форумі обенбоксфанів.Мені таки правда по барабану обидва бренди,немає бажання звязуватись з ресиверами на базі ST-процесорів і навів я це все для тієї ж таки статистики.

satfanrv:
Android-80
Та то вже флуд шановний.
Якби я таке написав про Вас і Ваш(наш) оцей форум,який я безперечно поважаю через те що він по суті єдиний повністю український сат форум в інеті,то ви б мене безперечно забанили за образу і були би праві.
Для мене спорити в такому ключі,собі дорожче.
Будуть якісь питання по темі топіку від Пацієнтів(Ваша назва простих користувачів...невже Ви їх не поважаєте??) -- то відповім.
Але хочу додати,що і ті що вважають себе Хірургами інколи бувають як
--- Цитувати ---зовбовані модератори
--- End quote ---
,як бачу тут по декому. ca.,
Добраніч. ca., :2funny: :2funny: :2funny:

Android-80:

--- Цитата: Кіса від 21:17:09, 21 Жовтня 2010 ---Якщо пішла така п'янка,то на сат-експерті розділ опенів ще серед фаворитів(позиція №6),хоча й втрачає свої позиції.У нас на форумі більш популярні "родичі" Опена,тобто Октагони і власне розділ Октагонів(позиція №8) вже доганяє опенівський.Правда тут теж є своє але - оскільки S-лінійка опенів рідний брат октагонів 1008(1018),то і обговорюють там не тільки октагони,а й опени і скайвеї (нам таки по барабану хто чиї софти ставить у ресивери від фортіс :2funny:).

--- End quote ---
А ще у Фортіса замовляють апарати під маркою DREAMSKY 9500/9600/9700 які є повними аналогами 9500-S5 , 9700-S7, лишень ціна відрізняється, все в стилі СС *-P :'(

Відповідно і ціни Openbox S5 - 300$ / DREAMSKY 9500 - 250$
                            Openbox S7 - 380$ / DREAMSKY 9700 - 320$

От тим і не цікавить нас опенбокс, бо ніхрена у тому фортісі нема опенбоксовського крім назви і ціни. O0

ЗІ.Шкода, що космосати не замовляють у фортіса дану лінійку апаратів, адже ціна тоді була би демократичнішою 200 і 250 вічнозелених. :2funny: Доречі потужності фортіса теж розташовані в PRC.

Android-80:
Клони Openbox *-A  Дивитись тут

romireb:
 >:( космосати - марка для сявоти .. ca., або для лохів...??????????????????????? :-Р

шо космосати софт пишуть? то взагалі " клінчна" продукція .... = китаймісто O0

ви рівняете прості сільські граблі з  екскаватором зробленим в томуж цеху МТС!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version