Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Злітає список каналів

<< < (4/5) > >>

Snoop:

--- Цитата: vitlik від 13:37:17, 03 Липня 2012 ---
--- Цитата: fox-taras від 21:31:40, 21 Червня 2012 ---
--- Цитата: vitlik від 21:15:07, 21 Червня 2012 ---

--- End quote ---
AF3318se або AF3018 або new star st202

--- End quote ---
3018 і nеw stаr st202 походжуюсь це одне і те саме, а 3318 ні! Конкретніше що у Вас?
--- End quote ---

cuper:
гадаю прийдуть, було не раз думав здихався, проходить місяць два три і є, думаю залежить від мережі *-P

Snoop:
Судячи з підпису у мене FERGUSON AF3018! Я його неміняв від тоді як поставив антену у 2005р. За цей період у мене багато разів злітав список канаоів! Причина одна скачок у мережі в момент коли тюнер загружається (запихаєм штекер в мережу на таблі бігають полоски десь приблино 10 с переходить у режим очікування), крім списку злітали всі настройки (супутники мова і т.п.)!
[/quote]
--- Цитата: cuper від 16:38:23, 03 Липня 2012 ---гадаю прийдуть, було не раз думав здихався, проходить місяць два три і є, думаю залежить від мережі *-P

--- End quote ---
Щоб Вам поменше повертали назад попереджайте щоб не включали телевізор з режиму очікування (в мому випадку коли включаю телевізор йде скачок напруги) в той момент коли грузиться тюнер!
P.S. У мене не злітав список дуже давно і проблем ніяких не виникало і не поміняю до тих пір поки не "здохне" або коли куплю новий телевізор з великим екраном і тоді буде причина поміняти його на ХД :-Р

andre33:
Списки злітають ,причому на різних тюнерах ( 3318, 2818, 3018 ,Х600,х620,Лембергах)
на ДВБ Екстрім прошивці також , моя думка , причина у флеш памяті,
прикиньте , з якого року працюють ці тюнера ?
 фірма КУді , хто ще памятає таку ( власник пан Діма)
перша почала торгувати ними десь з 2002- 2003 років, потім Мирасат
 (Трикотажка) , ресурс думаю вони свій відробили , хоч попадаються єкземпляри , що
працюють без цих глюків , клієнтам просто рекомендую поміняти тюнер ,
а Фергусонам та Лембергам заспівати "...вічная память... " і тд. і тп.

Snoop:

--- Цитата: andre33 від 20:01:14, 03 Липня 2012 ---клієнтам просто рекомендую поміняти тюнер ,
а Фергусонам та Лембергам заспівати "...вічная память... " і тд. і тп.

--- End quote ---
Як викидають прийму у подарунок на запчастини

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version