Приймачі DVB-S2 (sh4) > Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9
Чутки стосовно Openbox S9 HD TWIN PVR
carder:
Коротеш братва китай зробив опен С9 підробку, потім переменував в скайбокс нормальний бюджетний тюнер з якісною картинкою ХД.
А тут роздулу вже таку тему що докучі не вяжется, опен завжди був дорогим тому що треба відвалити при покупці 20% тіки за назву.
tosat:
--- Цитата: satfanrv від 15:56:51, 18 Жовтня 2010 ---
Якщо знаєте то підкажіть раз вже вас це зачепило.
По третє.
--- Цитувати ---Я Вас прошу, залиште Дрім в спокої
--- End quote ---
Я Вас також прошу,залишіть Опен в спокої. :2funny:
P.S.Я не співробітник СС якщо Вам це цікаво.
--- End quote ---
satfanrv, не в обіду, але Ви нагадуєте мені всім відомого алекса1986... :)
тьюнера ще ніхто не бачив, а ви приводите тех. характеристики.., якщо ви не співробітник, то значить піарщик.., що тут ще казати..
СС про HD тьюнери треба було думати ще 2 роки назад, коли тільки но починався попит, тоді б вони свою нішу в цьому плані заняли б, но вони спромоглися тоді тільки на Опена Х790, якого зараз зробили брендом - цікаво хто скільки їх поставив.., лічно я аж 1 шт., бо при такій ціні вже краще HD взяти..
І що би там крутого не представляв S9, передбачу, що коли ціна буде вища 250 у.е клієнтам будуть братися китайські дріми..- дешево і сердито.. derisive.gif
carder:
--- Цитата: Android-80 від 19:34:59, 18 Жовтня 2010 ---Взагалі то Адмін-група даного форуму не є якоюсь елетою! Ми є звичайними людьми як і Ви, лишень на форумі маємо трохи більше прав. Більшість з нас любителі сат ТБ вже багато років, а дехто починав ще з аналогів. ca., Реально сат індустрія почала обширно розвиватись останні 10 років і багато пам"ятає розвиток компаній з самого початку їх створення, про що вище і писалось.
Так ніхто не ображається ні на кого, ми всі тут гарно дискусуємо, адже форум і створений для таких цілей.
Що сказати про S9 ??? :o Його ніхто не бачив, не тестував і т.д. Но, заявив, що преміум-клас, а з цього маємо, що ціна не менше 500 баксів. Ніякої "фішки" я не бачу.
Нарізі в тесті новий стронг HD(dvbS2) з езернетом, підтримкою відео(матрьошка,дівікс),Ему+шарік, якість Стронга і ціна 150-200 вічнозелених. Більше про нього немаю права розповідати до виставки :-Р Ось це фішка. Ось це для народу, а що з того опена S9 ??? :o
--- End quote ---
Іто для когось це трошки за дорого для наших громадян, нетакі великі доходи вних щоб купувати реси по 200 уе а тут вилітає компанія опен яка придлагає 500 уе рес :o :o :o, тіпа беріть шара абсурд.
satfanrv:
Хлопці,дуже дякую за рекламу нового Опенбоксу.
Насправді дякую. *-I
Тому що стільки серйозних дядь враз кинулося робити антирекламу ще не вийшовшого в продаж продукту,то це щось таки значить... :-Р
Значить небайдужі таки :2funny: :2funny:
Ну на рівному ж місці створюєте інформаційний привід. *oohaa* *oohaa* *oohaa* *oohaa*
Бо антиреклама то також реклама.
То хто ж піарщик? ca.,
O0 :2funny:
stepan_kv:
--- Цитата: satfanrv від 19:05:19, 18 Жовтня 2010 ---Я що,когось нехотячи зачепив? :-Р :-Р :-Р
--- End quote ---
Та все нормально, звичайний холіварчик :2funny: Ну як Плазма vs ЖК, Лівий руль vs правий руль, Дизель чи бензин, The Beatles vs The Rolling Stones :2funny: :2funny: :2funny:
Навігація
Go to full version