Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Включається таймер.

<< < (2/3) > >>

Zubr:
Бермудський трикутник >:( Я також з таким стикався, але просто перепрошивав тим к кого заглючив тюнер, але питання залишається невиясненим.

iwan75:
Таке відчуття як будьто тюнер живе своїм життям,коли хоче,тоді виключається. an24

iv3853:

--- Цитата: andre33 від 22:49:36, 12 Жовтня 2010 ---В софті 1.3.32 ( можливо і в деяких інших) в пункті "настройка меню" є підпункт "автоматическое отключение". Потрібно там вибрати "off" і тюнер не буде сам вимикатися.

--- End quote ---
це правда. в софтi по замовчуванню стоiть час виключення 3 години. якщо на пульты д/у пробувати встановлювати час, то там немае позицii "off" а дыапазони часу i позицiя "черговий режим" яка виконуе дiю встановлену по замовчуванню. Потрiбно зайти в МЕНЮ-СИСТЕМА-ВСТАНОВЛЕННЯ OSD i встановити "автоматичне виключення" в позицiю "off", а таймер в позицiю "черговий режим" i проблема вирiшена. *-F

boris.kovalthuk:

--- Цитата: iv3853 від 14:08:26, 16 Жовтня 2010 ---
--- Цитата: andre33 від 22:49:36, 12 Жовтня 2010 ---В софті 1.3.32 ( можливо і в деяких інших) в пункті "настройка меню" є підпункт "автоматическое отключение". Потрібно там вибрати "off" і тюнер не буде сам вимикатися.

--- End quote ---
це правда. в софтi по замовчуванню стоiть час виключення 3 години. якщо на пульты д/у пробувати встановлювати час, то там немае позицii "off" а дыапазони часу i позицiя "черговий режим" яка виконуе дiю встановлену по замовчуванню. Потрiбно зайти в МЕНЮ-СИСТЕМА-ВСТАНОВЛЕННЯ OSD i встановити "автоматичне виключення" в позицiю "off", а таймер в позицiю "черговий режим" i проблема вирiшена. *-F

--- End quote ---
в мене була такаж проблема я зробив так само як ви і все -проблеми нема.

iwan75:
iv3853, так дійсно в меню (автоматическое выключение) стояло 3 години.Тобто має виключатися через 3 години, але тюнер виключався то раз в день, то через 15 хвилин - по пару раз в день.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version