Автор Тема: Включається таймер.  (Прочитано 2523 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Включається таймер.
« : 20:52:43, 12 Жовтень 2010 »
Включається таймер сам по собі,появляється попередження що тюнер виключиться через 30 секунд.При включенні написано що тюнер був в режимі очікування.Таймер в меню тюнера провірив,виключений.

Відсутній carder

  • Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 544
  • Рейтинг: +321/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
Включається таймер.
« Відповідь #1 : 21:32:00, 12 Жовтень 2010 »
Перезалий дамп, в мене таке було  я чійсь дамп залив після чого вмене теж вклчючався таймер мене клієнти запарили.

Зробив свій дам з останьою прошивкою після чого пропав такий дефект. *-I *oohaa*
Всі питання  до мене по контактам:
067-736-40-56
099-351-15-63
Вирішимо будь які питання !

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Включається таймер.
« Відповідь #2 : 21:44:46, 12 Жовтень 2010 »
Прошив цим дампом більше ста тюнерів,за два місяця скарг від клієнтів не було.У мене два тюнера з такою проблемою :'(

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Включається таймер.
« Відповідь #3 : 22:49:36, 12 Жовтень 2010 »
В софті 1.3.32 ( можливо і в деяких інших) в пункті "настройка меню" є підпункт "автоматическое отключение". Потрібно там вибрати "off" і тюнер не буде сам вимикатися.

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Включається таймер.
« Відповідь #4 : 08:14:33, 13 Жовтень 2010 »
 Повторюю ,таймер виключений, чи мається на увазі - Меню/Система/Встановленя OSD ? Але чому на інших все добре?

Відсутній Zubr

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +28/-0
Включається таймер.
« Відповідь #5 : 11:25:32, 14 Жовтень 2010 »
Бермудський трикутник >:( Я також з таким стикався, але просто перепрошивав тим к кого заглючив тюнер, але питання залишається невиясненим.

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Включається таймер.
« Відповідь #6 : 20:03:00, 14 Жовтень 2010 »
Таке відчуття як будьто тюнер живе своїм життям,коли хоче,тоді виключається. an24

Відсутній iv3853

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 72
  • Рейтинг: +141/-0
Включається таймер.
« Відповідь #7 : 14:08:26, 16 Жовтень 2010 »
В софті 1.3.32 ( можливо і в деяких інших) в пункті "настройка меню" є підпункт "автоматическое отключение". Потрібно там вибрати "off" і тюнер не буде сам вимикатися.
це правда. в софтi по замовчуванню стоiть час виключення 3 години. якщо на пульты д/у пробувати встановлювати час, то там немае позицii "off" а дыапазони часу i позицiя "черговий режим" яка виконуе дiю встановлену по замовчуванню. Потрiбно зайти в МЕНЮ-СИСТЕМА-ВСТАНОВЛЕННЯ OSD i встановити "автоматичне виключення" в позицiю "off", а таймер в позицiю "черговий режим" i проблема вирiшена. *-F
Мої ресiвери: Globo 7010CR, Orton 4050c
Мої супутники: 4W, 4.8E, 13E

Відсутній boris.kovalthuk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +10/-23
Включається таймер.
« Відповідь #8 : 14:20:54, 16 Жовтень 2010 »
В софті 1.3.32 ( можливо і в деяких інших) в пункті "настройка меню" є підпункт "автоматическое отключение". Потрібно там вибрати "off" і тюнер не буде сам вимикатися.
це правда. в софтi по замовчуванню стоiть час виключення 3 години. якщо на пульты д/у пробувати встановлювати час, то там немае позицii "off" а дыапазони часу i позицiя "черговий режим" яка виконуе дiю встановлену по замовчуванню. Потрiбно зайти в МЕНЮ-СИСТЕМА-ВСТАНОВЛЕННЯ OSD i встановити "автоматичне виключення" в позицiю "off", а таймер в позицiю "черговий режим" i проблема вирiшена. *-F
в мене була такаж проблема я зробив так само як ви і все -проблеми нема.

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Включається таймер.
« Відповідь #9 : 17:46:31, 16 Жовтень 2010 »
iv3853, так дійсно в меню (автоматическое выключение) стояло 3 години.Тобто має виключатися через 3 години, але тюнер виключався то раз в день, то через 15 хвилин - по пару раз в день.

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Включається таймер.
« Відповідь #10 : 17:51:13, 16 Жовтень 2010 »
поставте іншу версію софта .
може сам тюнер глючний - проблема у залізі ? може сприймає якесь ІЧ випромінювання - заклейте фотоприймач
на передній панелі тюнера скотчом ,
може хтось пультом через вікно бавиться ( у сусіда навпроти такий самий тюнер )
 я у свому житті різне бачив і уже ні чому не дивуюся derisive.gif
« Останнє редагування: 18:02:18, 16 Жовтень 2010 від andre33 »

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Включається таймер.
« Відповідь #11 : 18:13:20, 16 Жовтень 2010 »
 Брав тут http://sat-ukraine.info/index.php?topic=2246.75 в remax.Для чого виложив такий софт??? Завантажено 121 раз...невже проблема тільки у мене?

Відсутній iwan75

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 186
  • Рейтинг: +474/-250
Включається таймер.
« Відповідь #12 : 13:21:54, 24 Січень 2011 »
Не допогло не заміна софта і не інші, више сказані, поради.Думаю проблема в напрузі.Коли напруга в оселі 140-150 тоді начинає відлік і виключається.

 

Блок живлення ресивера Star Track 550D модель DVB SMPS265 VER3.0 не включається.

Автор KomelektronРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 718
Остання відповідь 08:20:53, 03 Травень 2020
від vasjabr
Amiko Alien SHD-8900 включається і йде відлік

Автор muroslauРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 12
Переглядів: 2656
Остання відповідь 10:19:59, 26 Січень 2017
від vitivan
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом

Автор Alien032Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 3185
Остання відповідь 16:49:54, 30 Січень 2010
від Ankl
orton 4100 не включається і горить червона лампочка.

Автор ЮрааРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 33
Переглядів: 14849
Остання відповідь 22:42:05, 13 Грудень 2013
від gorich
UCLAN B6 METAL - Ремонт супутникового приймача - не включається

Автор StycРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 0
Переглядів: 406
Остання відповідь 11:41:57, 22 Червень 2020
від Styc