Приймачі DVB-S/S2 > Pioneer

Інструкція по прошиванні, заливці каналів і не тільки

<< < (2/2)

jocoka:
Таке питання списки софти епроми я вміюзаливати а ОТВ та ТПС файли незнаю як і чим допоможіть хто вміє an24

jocoka:
Ще питання по шарінгу включаю + д 7 4 шара пішла переключаю на другий канал то знову треба включати + д 7 4 софти 120-122

Yaro:

--- Цитата: jocoka від 10:35:25, 18 Травня 2008 ---Таке питання списки софти епроми я вміюзаливати а ОТВ та ТПС файли незнаю як і чим допоможіть хто вміє an24

--- End quote ---

Тим же МедіаКомом чи МедісатКоннектом - вибрати закладку SETTINGS в першому чи OPEN LIST - галочку на вибраній секції - SEND FOLDERS в другому. Порт СОМ має бути наперед правильно вибраний та активований.

Yaro:

--- Цитата: jocoka від 10:40:01, 18 Травня 2008 ---Ще питання по шарінгу включаю + д 7 4 шара пішла переключаю на другий канал то знову треба включати + д 7 4 софти 120-122

--- End quote ---

Я шарінга не мав, не маю і не особливо горю бажанням мати.Вистачає поки що і без нього. Спитай у Генератора, він це робив - то точно буде знати.
=====================
Трохи знайшов: "Теперь используется третий флаг отметки ID prov для шаринга. Если отметить этот флаг под названием "ECM : SID" то будут передаваться ЕСМ в конце которого будет SID, без этого флага SID не передаётся.

Try add sharing flag in EMU for needed provider ID
Пробуй добавить sharing flag в ЕМУ для нужного провайдера."

jocoka:
Спасибі, я теж не користуюсь шарою тільки взяв свій старенький піонер1430 і тестую його,так раді спортивного інтересу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version