Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Digital 4100 ремонт
vasjabr:
Я запропонував підкинути справний БЖ для полегшення подальшої діагностики. Не факт, що може бути тільки одна несправність у такому "новому" приймачі... mog Погодьтеся, що шукати чорного кота в темній кімнаті, а якщо його там нема,- проблематично... Одне рівняння з кількома невідомими... grabli Це моя власна думка і я не нав"язую її нікому. У кожного свій алгоритм пошуку несправності. Деколи простіше піти шляхом найменшого опору, а не ломити стіну головою... Vic ca.,
tosat:
Повністю погоджуюся з останнім дописом: навіть мої знайомі базарники саме так роблять, якщо материнка то викидають в хлам, останні деколи ремонтую, але порівнявши вартість ОЗУ чи флешки та + роботу точно економічно невигідно..
Зараз маю в наявності 4 шт різних відремонтованих (і не просто, всі електроліти навіть по вторичці б.ж. замінені з нормальним ESR, і не факт що хтось їх міняє навіть після дроселя на самому виході, мій же прилад міряє навіть без випайки (показував навіть Горбусю)) тьюнерів, так навіть за 200 грн нікому не треба.., всі купляють дешеві ХД в 2 рази дорожче, не дивлячись що вони мало піддаються ремонту (мікро і як там попаде гроза вважай викинув), також ніхто не думає, що з травня місяця основні українські канали закодують, і от питання чи ті дешеві хд підтримують кодування веріматрікс ?
Навігація
Go to full version