Автор Тема: orton 4060cx plus нема сигналу  (Прочитано 530 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Lord

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
orton 4060cx plus нема сигналу
« : 11:30:24, 26 Серпень 2010 »
Привіт Всім!
. Після грози немає сигналу...
Блок живлення впорядку, тестував, підставляв робочий те саме...
На виході LNB - 7v немаэ значення яка поляризація.
Напруга KA 317: Вхід - 23-25, вихід на lnb 3-7v залежить від поляризації. упр.нога. 3-5v
я міняв ka317 два рази, та проблема залишилася.

Які будуть пропозиції? ...дякую...

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
orton 4060cx plus нема сигналу
« Відповідь #1 : 11:33:27, 26 Серпень 2010 »
Передивись обв"язку самої ka317. Переважно в таких випадках процу гаплик. :'(

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
orton 4060cx plus нема сигналу
« Відповідь #2 : 11:35:50, 26 Серпень 2010 »
Якщо в нього є вихід напруги на 317, але він занижений, то скоріше деталі обв"язки. Хоча 100% не дам, воно всяко буває...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
orton 4060cx plus нема сигналу
« Відповідь #3 : 12:11:51, 26 Серпень 2010 »
вихід на lnb 3-7v залежить від поляризації. упр.нога. 3-5v
Процесор живий.Схеми 4060cx нема-то по схемі 4100с замінити Q7/після грози транзистори часто підбиті/та поміряти опір по зміщенню LM317 RL17/можливо також RL33/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Lord

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
orton 4060cx plus нема сигналу
« Відповідь #4 : 10:01:19, 28 Серпень 2010 »
Всім дякую!  *-I
результат потім напишу... ca.,

Відсутній Lord

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
orton 4060cx plus нема сигналу
« Відповідь #5 : 17:49:56, 31 Серпень 2010 »
ВСЕ ВИЙШЛО!!! *oohaa*

Після заміни Q7 з"явилась напруга на виході KA317... але на виході LNB - 0в... Тоді замінив сам LNB  все запрацювало!!! *-A

Всім дуже дякую!  *-I

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 3122
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 3013
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 16098
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Необхідні програми Opticum/Orton X80 RF, HDMI, PVR, Gl8, SkyPrime XP

Автор bodyanРозділ X80, X90

Відповідей: 0
Переглядів: 3498
Остання відповідь 12:23:21, 07 Вересень 2011
від bodyan
Orton 4100c при включенні на дісплеї дві вісімки і червоний світлодіод

Автор HabibРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 0
Переглядів: 1432
Остання відповідь 19:05:55, 03 Серпень 2015
від Habib