Головна категорія > Українські телевізійні канали

Список телеканалів у форматі .xlsx

<< < (2/46) > >>

gotsanyuk:
Список українських і рос каналів по наступним позиціям 4°W,4.8°E,13°E,53°E,75°E
Channel list.xlsx
Список каналів являється завжди актуальним, оскільки автоматично генерується згідно даного списку, який постійно оновлюється.

Завантажити
у форматі XLSX
Завантажити
у форматі PDF

slavon:

--- Цитувати ---Чекаю вашої критики...
--- End quote ---
1. Не сподобалася мені ця сіра гама оформленя таблиці. По моєму попередня - синьо-голуба була більш вдала.
Доречі можна було б міняти кольорове оформлення таблиці відповідно до сезону, наприклад синьо-голуба гама на зиму, зелена на весну і тд.тп.
2. В списках платних пакетів раджу додати Екстру з Амосу 2/3
3. Надкушене яблуко з таблиці забери...  ca.,

vasjabr:
Попередні версії відкриваються без проблем. Користуюся Microsoft Office.
На останній версії не пересувається таблиця- тому я не бачу три лівих колонок. ca.,

VANOS:

--- Цитата: vasjabr від 10:41:58, 24 Грудня 2011 ---Попередні версії відкриваються без проблем. Користуюся Microsoft Office.
На останній версії не пересувається таблиця- тому я не бачу три лівих колонок. ca.,

--- End quote ---
В меню заходиш в "Окно" клацаєш на пункті "Снять закрепление областей" І все табличка повинна пересуватися.

slavon:

--- Цитувати ---На останній версії не пересувається таблиця- тому я не бачу три лівих колонок.
--- End quote ---
Все пересовується та відображаться так як було у попередніх версія, відкривав обидва файли MS Office 2003 та Libre Office 3

--- Цитувати ---клацаєш на пункті "Снять закрепление областей"
--- End quote ---
Нафіг треба, якщо області так закріпленні тільки по рядках.
vasjabr Якщо не влазить таблиця екселівська то існує 1. маштаб таблиці - можна його зменшити, 2 внузу справа (біля переліку листів) горизонтальна полоса прокрутки.

usb22swl:
В мене все відкривається і відображається без проблем.
Оформлення цього списку мені більше подобається. Все компактно, не так "б'є" по очах кольорами і не відволікає від змісту.
От лише в попередній версії шапка була більш інформативною.
Для більшости користувачів це в принципі й не має вагомого значення, та все ж...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version