Головна категорія > Українські телевізійні канали

Список телеканалів у форматі .xlsx

<< < (9/46) > >>

gotsanyuk:
Список українських і рос каналів по наступним позиціям 4°W,4.8°E,13°E,53°E,75°E
Channel list.xlsx
Список каналів являється завжди актуальним, оскільки автоматично генерується згідно даного списку, який постійно оновлюється.

Завантажити
у форматі XLSX
Завантажити
у форматі PDF

SKYNETY:
величезне прохання до автора, зміните в описі каналів(STV|Belarus TV) мову мовлення з Rus на Bel або Bel/Rus. Т.к. у цій країні, згідно Конституції Республіки Білорусь дві офіційні мови. Мені, як білорусу, трохи незручно бачити в таблиці СВОЇ канали як РОСИЙСКИЕ) Буду вдячний

vitlik:
Велике спасибі за список. А що редагувати самому не можна, а то в телефоні приходиться совати вліво-вправо

olegester:
Можна.

vitlik:
чомусь не получається

gotsanyuk:

--- Цитата: kapitoshka від 18:44:56, 09 Травня 2012 ---Дякую за список, дуже подобається!
у новому листі або знизу під таблицями зробити позначення, що означає жирний шрифт, інший колір фону і т.д.

--- End quote ---
У двох словах: жирний шрифт - нові канали / інший колір фону це: світло сірий (ледь помітний) - телеканали в двбс2 мпег4, світло сірий - канали в бісс, темносірий - кодовані телеканали доступні через шуру!, світлосиній - це моє улюблене HD! І ще телеканали виділені сірим шрифтом - це ті канали які пішли спати.

--- Цитата: SKYNETY від 04:13:46, 16 Травня 2012 ---величезне прохання до автора, зміните в описі каналів(STV|Belarus TV) мову мовлення з Rus на Bel або Bel/Rus. Т.к. у цій країні, згідно Конституції Республіки Білорусь дві офіційні мови. Мені, як білорусу, трохи незручно бачити в таблиці СВОЇ канали як РОСИЙСКИЕ) Буду вдячний

--- End quote ---
STV - це той що на 36Е ? чи якийсь інший... А на рахунок Belarus TV, так там коли не включу завжди по рос. розмовляють, от і написав що мова телеканалу російська. Якщо ви наполягаєте то звичайно, що зміню на Bel.

--- Цитата: vitlik від 11:11:27, 17 Травня 2012 ---Велике спасибі за список. А що редагувати самому не можна, а то в телефоні приходиться совати вліво-вправо

--- End quote ---
Можна (вам уже відповіли вище).

--- Цитата: vitlik від 20:56:49, 17 Травня 2012 ---чомусь не получається

--- End quote ---
Зніміть захист!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version