Головна категорія > Українські телевізійні канали

Список телеканалів у форматі .xlsx

<< < (39/46) > >>

gotsanyuk:
Список українських і рос каналів по наступним позиціям 4°W,4.8°E,13°E,53°E,75°E
Channel list.xlsx
Список каналів являється завжди актуальним, оскільки автоматично генерується згідно даного списку, який постійно оновлюється.

Завантажити
у форматі XLSX
Завантажити
у форматі PDF

vasjabr:
Шановні форумчани! Пропоную Ваші увазі "Таблиця каналів з їхніми параметрами" як альтернативу  "Список телеканалів.xlsx" від gotsanyuk. Я не рахую його бездоганним чи без помилок, тому прошу вносити своі корективи. ca.,

syvoleg:

--- Цитата: vasjabr від 16:12:04, 05 Січня 2014 ---Шановні форумчани! Пропоную Ваші увазі "Таблиця каналів з їхніми параметрами" як альтернативу  "Список телеканалів.xlsx" від gotsanyuk. Я не рахую його бездоганним чи без помилок, тому прошу вносити своі корективи. ca.,

--- End quote ---
Шановний пане поясніть будь  ласка що ви розумієте під словом (їхніми).Чи ви думаєте що і ваша таблиця бездоганна і не має недостатків.

vasjabr:
Мається на увазі параметри каналів. Я перепрошую за допущену помилку:

--- Цитувати ---Я не рахую його її (таблицю) бездоганнимою чи без помилок, тому прошу вносити своі корективи.
--- End quote ---
syvoleg щиро вдячний, що вчасно звернули увагу. А то gotsanyuk образився б... ca.,

zauberer:

--- Цитата: syvoleg від 22:16:17, 05 Січня 2014 ---Шановні форумчани! Пропоную Ваші увазі "Таблиця каналів з їхніми параметрами" як альтернативу  "Список телеканалів.xlsx" від gotsanyuk. Я не рахую його бездоганним чи без помилок, тому прошу вносити своі корективи
--- End quote ---
Все добре.Але таблиця більше аніж на 10 листків роздруковується - це вже занадто.У gotsanyuk амос-астра-хотбірд на 2 листка,а при двосторонньому друці - це 1 листок.

vasjabr:
У таблиці  лишній канал СТС- пропоную видалити його (155- 156 позиції).

syvoleg, я перепрошую- а що вам не дозволяє роздрукувати окремо "дракона"?  У мене роздруковано на трьох сторінках (односторонній друк)- півтора листочка... ca.,
P.S. Я нікому нічого не нав"язую: вольному- воля; блаженному- рай! *-P ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version