Головна категорія > Українські телевізійні канали

Список телеканалів у форматі .xlsx

<< < (33/46) > >>

gotsanyuk:
Список українських і рос каналів по наступним позиціям 4°W,4.8°E,13°E,53°E,75°E
Channel list.xlsx
Список каналів являється завжди актуальним, оскільки автоматично генерується згідно даного списку, який постійно оновлюється.

Завантажити
у форматі XLSX
Завантажити
у форматі PDF

gotsanyuk:
Всім привіт, поговоримо трошки )

--- Цитата: vasjabr від 07:20:26, 09 Травня 2013 ---Появився новий канал- вписав, змінилися параметри- вніс зміни, припинив мовлення- видалив. Все нове можна винести на публіку в такому форматі "Додаток Channel list by gotsanyuk (v13.05.07)" - буде практичніше оновлювати. Хто схоче- скопіює та вставить в таблицю... У мене завжди "свіжа" таблиця, дякуючи gotsanyuk.
--- End quote ---
Чудова ідея і мені вона дуже сподобалась. Адже не завжди є час таблицю оновлювати, а так можна буде все "схвачувати на льоту". І згодом заведу список тих хто допомагав і допомагає, думаю так буде по правильному.   An14

--- Цитата: petronew від 19:19:42, 09 Травня 2013 ---Підкоригував gotsanyuk список.  За його роботу все ж таки вдячний.  Сподобається людям, можна буде коректувати і частіше виложувати на форум.
--- End quote ---
Чеснокажучи, я не зрозумів мету вашого такого редагування. Поясніть будь ласка.

--- Цитата: svidrak від 20:02:37, 09 Травня 2013 ---коли я зробив шось подібне то автор був дуже злий на мене
--- End quote ---
Ви авторство взяли на себе, здерши всі дані. Це плагіат називається.

--- Цитата: petronew від 19:58:35, 09 Травня 2013 ---Якщо пан gotsanyuk не буде проти коригування  його таблиці (списку каналів), то з допомогою його як автора і допомоги людей можна буде викладати на цей форум свіжий листок.  Очікуємо резолюцію від автора.
--- End quote ---
Ні я зовсім не проти такого, тільки за умови, що буде вказано джерело даних. Бо моє джерело це http://flysat.com/ і приймач. І щоб було все по чесному то я його згодом додам у інф.лист до таблиці.

--- Цитата: Hurkot від 18:53:32, 07 Травня 2013 ---12530 H  1540,   3/4          -йде із 3.1Е, вірм., фільми рос.мовою      AYB   
--- End quote ---
Чи можна його впіймати головкою яка націлена на 4,8Е ? Просто зараз немаю доступу це перевірити.

loza77:
AYB в даний момент в мене нормально приймається на конвертор 4.8Е , причому спеціально на цей канал антену не налаштовував (м. Львів).

petronew:

--- Цитата: petronew від 19:19:42, 09 Травня 2013 ---Підкоригував gotsanyuk список.  За його роботу все ж таки вдячний.  Сподобається людям, можна буде коректувати і частіше виложувати на форум.
--- End quote ---
Чеснокажучи, я не зрозумів мету вашого такого редагування. Поясніть будь ласка.

Я мав на увазі, що добавив канали яких не було у списку. Якщо не так висловився, перепрошую у автора.   *-P  З допомогою усіх разом, думаю список  буде компактним, повним для налаштування сат. ресиверів.
AYB в мене теж нормально приймається на конвертор 4.8Е. Джерело це http://flysat.com/ і приймач GI s8120hd.

svidrak:

--- Цитата: gotsanyuk від 20:46:28, 09 Травня 2013 ---Ви авторство взяли на себе, здерши всі дані. Це плагіат називається.

--- End quote ---
Щераз вибачаюсь  ca., якшо обідив чимось, початкова моя мета  було просто оновленя,
а шапку я дійсно тоді неправельно зробив вже потом зрозумів шо потрібно  було просто знизу написати шо я оновив а авторство ваше залишити.
А за таке оновленя як придлагають я плюсуююю!!
Я сам просто хотів допомогти бо розумію як 1 тяжко все оновлювати

vasjabr:

--- Цитата: loza77 від 21:03:35, 09 Травня 2013 ---AYB в даний момент в мене нормально приймається на конвертор 4.8Е , причому спеціально на цей канал антену не налаштовував (м. Львів).

--- End quote ---
Аналогічно- рівень сигналу:SNR-60%, AGC-6%.
Картинку не рве...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version