Головна категорія > Українські телевізійні канали

Список телеканалів у форматі .xlsx

<< < (31/46) > >>

gotsanyuk:
Список українських і рос каналів по наступним позиціям 4°W,4.8°E,13°E,53°E,75°E
Channel list.xlsx
Список каналів являється завжди актуальним, оскільки автоматично генерується згідно даного списку, який постійно оновлюється.

Завантажити
у форматі XLSX
Завантажити
у форматі PDF

Hurkot:

--- Цитата: skys від 18:14:19, 07 Травня 2013 ---Дякую.
Чому в список не ввішли

13E
11200 V27500, 3/4   ATV International   - канал по якому майже без реклами крутять нові фільми (навіть екранки)

та з запропонованого Hurkot

4.8E
12530H1540, 3/4   AYB   - вірм., фільми рос.мовою

--- End quote ---

11200 V27500, 3/4 ATV International, 13*- також підтримую.
Нижче викладу пропозиції до Hot Bird

Додано: 18:57:03, 07 Травня 20132 gotsanyuk,пропоную доповнення до Hot Bird:
Додано: 19:09:53, 07 Травня 20132 skys, пропонуючи в списку  A S T R A /S I R I U S/  4.8E канал  AYB, я зробив чітку і зрозумілу примітку: йде із 3.1Е,

--- Цитувати ---                                                                         A S T R A /S I R I U S/  4.8E

12530 H  1540,   3/4          -йде із 3.1Е, вірм., фільми рос.мовою      AYB           

--- End quote ---

skys:

--- Цитата: Hurkot від 18:53:32, 07 Травня 2013 ---пропонуючи в списку  A S T R A /S I R I U S/  4.8E канал  AYB, я зробив чітку і зрозумілу примітку: йде із 3.1Е,
--- End quote ---
але не акцентували, що можна піймати на головку Sirius 4.8E
доречі цей транспордер я знайшов в переліку 4.8E, але сперечатись не буду, мені важливіше їхати а не шашечки

що до 13Е, іншомовні музичні канали на мою думку трохи не в тему "Українські телевізійні канали" та й перелік далеко не повний, а також погіршиться зручність користування. Але якщо створити додатковий лист (закладку) "Музика" то буде СУПЕР. 

Hurkot:
2 skys,, будемо вважати, що невеличке непорузуміння ми втрясли. Що стосується списку музичних каналів і моди, зверніть, будь ласка, увагу на мій список каналів із дампу(в такому порядку вони і ідуть в тюнері):

vasjabr:
Люди Добрі!!! Для чого увесь цей "балаган"? Невже кожен не може взяти для ВЛАСНОГО користування "Список телеканалів в *.xlsx - від gotsanyuk" за основу та відредагувати для себе як кому заманеться??? Появився новий канал- вписав, змінилися параметри- вніс зміни, припинив мовлення- видалив.
Все нове можна винести на публіку в такому форматі "Додаток Channel list by gotsanyuk (v13.05.07)" - буде практичніше оновлювати. Хто схоче- скопіює та вставить в таблицю... У мене завжди "свіжа" таблиця, дякуючи gotsanyuk. ca., ca., ca.,

Hurkot:
Шановний vasjabr, судячи з того, що Ваш допис з"явився одразу після мого /і я погоджуюсь, що дещо із того, що я писав, було не зовсім по темі/, не можу не відмітити, що Ви також втягнулися у
--- Цитувати ---увесь цей "балаган"
--- End quote ---
. До речі, у запропонованому Вами додатку до списку Гоцанюка Ви внесли канал, який є вже у списку вищевказаного автора:
--- Цитувати ---4°W (Amos 2/3)   Pershiy Nacionalniy   BISS   10806   H   30000   3/4   DVB-S/MPEG-2   Ukr   Загальна   10 06 10 26 11 07 11 29   0005 / 0005 | 0501

--- End quote ---
Будемо вважати нашу ще ненароджену дискусію вичерпаною ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version